Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash: „Tényleg örülök neki, hogy Axl is boldognak látszik”

Slash saját bevallása szerint nem táplál ellenérzéseket a jelenlegi Guns N’ Roses felállással szemben – még annak ellenére sem, hogy W. Axl Rose sokmillió dolláros pereket képes indítani, ha valaki összefüggésbe hozza a gitárost a zenekar nevével –, és kilépése óta soha nem is gondolta, hogy a zenekar klasszikus leosztása bármikor is összejöhet. A gitáros február 7-én Budapesten koncertezik.

„Nem voltam csalódott, hogy Axl nem jött el”, mondta a The Irish Timesnak adott interjújában Slash a Guns N’ Roses tavalyi Rock And Roll Hall Of Fame beiktatásáról. „Inkább felszabadultam, mert korábban inkább negatív összefüggésben lehetett hallani a dologról. Egy ponton már azt gondoltam: oké, és ha mindannyian ott leszünk, akkor mi van? Amikor Axl bejelentette, hogy nem jön el, az jutott eszembe: remek, legalább csinálhatok valamit! Beszéltem Duff-fal, és elkezdtük próbálni, amit végül előadtunk. Az pedig már önmagában is jó volt.”

Slash már korábban is úgy fogalmazott, hogy a Rock And Roll Hall Of Fame ügy után ő is lezárta magában a sztorit, és a szervezők is kezdenek letenni arról, hogy valaha is sikerülhet összetrombitálni a klasszikus Guns N’ Rosest. „Azt hiszem, Steven Adler számára bárkinél jobban lezárult a történet azzal, hogy Axl nem jött el. Ő próbálta meg a legkomolyabban tető alá hozni ezt az egészet, és utána végre elfogadta, hogy a dolog soha többé nem fog megtörténni. A szívem legmélyén én már előtte is tudtam, hogy soha többé nem történik meg, mert már a ’90-es években otthagytam a zenekart, és azóta soha semmiféle várakozásom nem volt ezzel kapcsolatban.”

A gitáros saját bevallása szerint semmiféle ellenérzést nem táplál a jelenlegi Guns N’ Roses felállással szemben. „Csak azzal akarok foglalkozni, amit csinálok. Rengeteg idő telt már el azóta, és tényleg örülök neki, hogy Axl is boldognak látszik. Talán ugyanott van most, mint én. Akár Gunsnak hívja, akár másnak, nem nagyon érdekel. Én már rég elengedtem azt a nevet.”

Slash február 7-ei budapesti arénás koncertjére minden állójegy elkelt, ülőjegyek 12.900 forintért még továbbra is válthatók korlátozott számban. Részletek a Concerto honlapján. A kapunyitás 19 órakor esedékes, az előzenekar Leander Rising műsora 19.50-kor kezdődik, Slash pedig 21 órakor csap a húrok közé.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.