Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Guns N’ Roses: már a koncertszervezők is letettek az újjáalakulásról?

Habár a jól ismert kimenetelű áprilisi Rock And Roll Hall Of Fame beiktatás után Slash többször is kifejtette: azon az estén számára végérvényesen lezárult a Guns N' Roses történet, természetesen továbbra sem ússza meg az újjáalakulást firtató kérdéseket. A tavaszi sztorik azonban mintha a koncertszervezők lelkesedését is lehűtötték volna...

„Azt hiszem, már túlléptünk ezen a perióduson, de valóban volt egy korszak, amikor hihetetlen összegeket lengettek felénk", mondta az Apocalyptic Love lemezt turnéztató Slash a Newsdaynek adott interjújában. „Szerintem az a koncepció, hogy pénzre alapozva jöjjön ismét össze a zenekar, megfeneklett, a dolog nem fog megtörténni." A beiktatásról a gitáros azt mondta: számára korántsem tűnt annyira kaotikusnak, mint kívülről. „A Guns N' Roses történelmének fényében tényleg egyáltalán nem volt annyira bizarr a dolog. Eredetileg nem is akartam ezzel foglalkozni, így az egész egy hatalmas nagy megválaszolatlan kérdésnek tűnt egészen a legutolsó pillanatig. Utána pedig abból kellett főznünk, amink volt, és igazán pozitív élmény kerekedett ki belőle."

Slasht természetesen megkérdezték az Appetite For Destructionről is, ami július 21-én volt huszonöt éves. „Annak idején nem gondoltuk volna, hogy ez lesz belőle... Őrület, ha belegondolok, hogy már egy negyed évszázad eltelt azóta. Az Appetite igazán ikonikus album lett, amire büszke vagyok. A legfontosabb talán az vele kapcsolatban, hogy mindenki rock'n'roll gyűjteményének nélkülözhetetlen darabjaként szokás emlegetni."

Az általunk megkérdezett zenészek véleményét az Appetite For Destructionről itt, a Shock! stáb személyes Guns N' Roses visszaemlékezéseit itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.