Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg az Airbourne It's All For Rock 'N' Roll koncertfilmjét!

airbourne_cDiamond Cuts a címe annak a boxnak, amelyet ma jelentet meg az Airbourne, rajta az eddigi albumok mellett néhány érdekességgel, például egy alapos dokumentumfilmmel, amely most teljes egészében végignézhető. A csapat hamarosan újra Budapesten játszik.

Szeptember 29-én, azaz a mai napon speciális box settel jelentkezik az ausztrál Airbourne, akik első három nagylemezüket pakolják be a dobozba, illetve egy Diamond Cuts – Te B-Sides című negyedik lemezt is, amelyen Money és Heavy Weight Lover címmel két, eddig kiadatlan darab is helyet kapott. A kiadvány bakelitekkel és CD-kkel is kapható lesz, és mindkét verzióban jár az albumok mellé egy DVD-is, rajta egy It's All For Rock 'N' Roll című dokumentumfilmmel a zenekarról. A Money-t korábban már meghallgathatóvá tette a csapat – ez a dal még a második lemezre, a 2010-es No Guts. No Glory.-ra készült, de végül valamiért nem került fel rá. Most pedig felnyomták a YouTube-ra a teljes dokumentumfilmet is, alább ez is végignézhető.

Az Airbourne szerencsére elég rendszeres vendég Magyarországon, és idén sem maradunk Joel O’Keeffe-ék nélkül: a csapat október 29-én a Barba Negrában ad koncertet a tavaly megjelent Breakin' Outta Hell lemez turnéján. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.