Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg a Repentless felvételét a Slayer karrierzáró turnéfilmjéből!

Hamarosan nagyszabású koncertfilmet jelentet meg a Slayer. A zenekar jelenleg búcsúturnéjának utolsó nekifutására készül.

slayer_k2019_04

November 8-án, Slayer: The Relentless Killogy címmel jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában az a kétrészes koncertfilm, amelyhez egy Live At The Forum In Inglewood, CA című koncertlemezt is csapnak. A legutóbbi Repentless lemez videóit jegyző BJ McDonnell által rendezett első rész utóbbi klipekből indul ki, és természetesen az ezekben felbukkanó színészek is szerepet kaptak benne. A legendás klipkészítő, Wayne Isham által rendezett második felvonás nagyjából másfél órás, és törzsanyagát 2017. augusztus 5-én rögzítették Inglewoodban, vagyis még a Slayer búcsúturnéja előtti szakasznak állít emléket. A Repentless felvétele utóbbi anyagból máris megtekinthető.

A Slayer búcsúturnéja júniusban Budapestet is elérte. A körút utolsó szakasza november 2-án startol az észak-karolinai Asheville-ben. A csapat pályafutása november 29-én és 30-án zárul otthon, Kaliforniában, a Los Angeles-i The Forumban.

 

Hozzászólások 

 
#3 The George 2019-09-26 14:04
Idézet - visnyovs:
Én sem értem miért nem a búcsúturnéról jön ki koncertfilm. (Persze később ettől függetlenül jöhet ki az is. Ki tudja...)


Valószínűleg azért, mert akkor kb. egy évet várni kellene még rá, és most kell még ütni nekik a vasat. De kár amúgy, ez a vaskos, télapó szakállas Araya közel sem olyan energikus és méltó búcsú, mint a 2019-es verzió.
Idézet
 
 
#2 visnyovs 2019-09-26 11:55
Én sem értem miért nem a búcsúturnéról jön ki koncertfilm. (Persze később ettől függetlenül jöhet ki az is. Ki tudja...)
Idézet
 
 
#1 MATEo9 2019-09-26 10:15
Nem tetszik. Sem a hangkeverés, sem hogy erről a koncertről készül az utolsó koncertfelvétel .
Jobban örültem volna a búcsúturné felvételének ahol betegjó színpadkép volt, és az "új Araya" énekelt aki nem spórolt a hangjával.
De ez van, ez is jobb mint a 2014es Wacken!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.