Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem kell mindig abszolút igazságnak venni, amiket az interjúkban mondok”

Nevermore - Warrel DaneElég rendesen felkavarta a Nevermore-hívek lelkivilágát, amikor Warrel Dane pár héttel ezelőtt azt bírta nyilatkozni: akár két éven belül kijöhet egy új lemez a régóta inaktív seattle-i power metalosoktól. Az énekes most némileg finomított szavain.

„Sosem tudhatod, mit hoz a jövő”, mondta a Nevermore-ról Warrel a Rock Hardnak. „Nem kell mindig abszolút igazságnak venni, amiket az interjúkban mondok… Mindenképpen szeretnék készíteni még egy Nevermore-lemezt, de Jeff Loomis nélkül sosem fognék bele. Szóval meglátjuk. Ő most az Arch Enemyben játszik, nálunk meg Nick Cordle gitározik most a Sanctuaryben, aki előtte szintén ott zenélt. Ez kicsit furcsa meg vérfertőző és bizarr is…”

Dane egyébként nem tartja kizártnak, hogy a két banda egy nap együtt turnézzon, pláne, hogy mindketten a Century Media istállójában dolgoznak. „Én abszolút nyitott lennék rá. Lehet, hogy épp most vetettél el egy magot ezzel a kérdéssel, haver”, válaszolta az ezt firtató érdeklődésre.

Lenny Rutledge, a Sanctuary gitárosa a Shock!-nak adott márciusi interjújában annak a véleményének adott hangot, amely szerint a két zenekar simán üzemelhetne egymás mellett. A Loomisszal kiálló Arch Enemy június 1-jén adott budapesti bulijáról itt írtunk, a Nevermore húsz éve megjelent első albumáról itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.