Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Senki se lepődjön meg, ha a következő két éven belül kijön egy új Nevermore-lemez”

0413niemehrUgyan Warrel Dane és Jim Sheppard az utóbbi években a Sanctuary ügyeivel foglalkozott, gyakran hangsúlyozzák, hogy előző bandájuk, a Nevermore sem oszlott fel, csak kényszerpihenőt tart. Az énekes most azt is megpendítette: hamarosan akár egy új lemezt is készíthetnek.

„A Nevermore nem halott", szögezte le Warrel a Menina Headbangernek adott interjújában. „Titkos terveim vannak. A következő Nevermore-lemez szövegei eleve teljesen készen álltak, amikor Jeff és Van úgy döntött, hogy távozik a zenekarból, és a csapat eleve nem oszlott fel attól, hogy ők elmentek. És mondom, a szövegeim megvannak. Amolyan konceptuális dologról van szó, a szövegekben minden Nevermore-tradícióval. És igen, látom a lehetőségét annak, hogy készüljön egy új album, és alighanem a kiadónk is támogatja ezt. Nem is beszélve másokról a bizniszben, ami akár azt is jelentheti, hogy tényleg jó ötlet lenne elkészíteni egy új albumot. Szóval senki se lepődjön meg, ha a következő két éven belül kijön egy új Nevermore-lemez. De azt nem tudom, ki játszik majd a zenekarban, csak annyi biztos, hogy Jim Sheppard és én igen. Szeretném, ha Jeff Loomis is benne lenne, de ő most az Arch Enemyben játszik, szóval nem tudom, lehetséges-e mindez... De nem vagyunk ellenséges viszonyban. Nem beszélünk túl sokat, de az biztos, hogy nem is utáljuk egymást, és nem is váltunk el rossz viszonyban. Szóval meglátjuk."

Lenny Rutledge, a Sanctuary gitárosa a Shock!-nak adott friss interjújában annak a véleményének adott hangot, amely szerint a két zenekar simán üzemelhetne egymás mellett. A Nevermore húsz éve megjelent első albumáról itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 senti_ent 2015-04-13 13:52
Turné nélkül mit sem érne az egész. Bár elég rokkant-jellegű lenne, amilyen állapotban vannak mostanában.
Idézet
 
 
+2 #2 Bééééluska 2015-04-13 12:24
Jozzyt és Attist a Nevermoreba, most! :)
Idézet
 
 
+3 #1 Lensver 2015-04-13 10:39
Azért ez mindenképp Jeffel és Vannel lenne az igazi. Ha mondjuk nem turnéznának, csak elkészítenék a lemezt, arra Jeff is több eséllyel tudna időt szakítani.

Kíváncsi vagyok, Vörös Attilával tartják-e még a kapcsolatot.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.