Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nagyon ritka manapság az igazán eredeti, őszinte rock’n’roll-énekes”

0817coreyslashSlash megerősítette Corey Taylor nemrég tett kijelentését, amely szerint a Velvet Revolver gyakorlatilag egy teljes albumnyi dalt rögzített vele, ám aki abban reménykedik, hogy ezek valaha is napvilágot látnak, könnyen lehet, hogy hoppon marad. A gitáros szerint a zenekar elméletben egyébként továbbra is létezik.

„Coreyt ugyanúgy kipróbáltuk, ahogy sok más énekest is”, mondta Slash Mitch Lafonnak. „Ő az egyik legjobb énekes a mai mezőnyben, emberileg is nagyon kedvelem, de szerintem más stílust képvisel, mint amit a Velvet Revolverrel a zászlónkra tűztünk. Ettől még persze jók azok a dalok, viszont ha bármit is kezdeni szeretnénk velük, ahhoz újra fel kellene venni őket, mivel a jelenlegi formájukban nagyon nyersek és kidolgozatlanok is. Szóval mindent át kellene nézni, és megint összerakni őket. De ez őszintén szólva nem igazán szerepel a terveink között, és nem is szeretnék senkiben hátsó gondolatokat kelteni. Csak utólagos munkálatokkal lehetne kihozni őket, és nem mondom azt, hogy ez meg fog történni.”

Slash szerint ugyanakkor a Velvet Revolver még mindig létezik. „Fogalmazzunk úgy, hogy egy aktív projektről beszélünk. Eddig is minden azon múlt, hogy megtaláljuk-e a megfelelő énekest a zenekarba, ami bonyolult, mert ahogy haladtunk előre az új évezredben, a rockéneklés stílusa rengeteget változott. És szerintem amit Duff-fal, Matt-tel és Dave-vel megálmodtunk a Velvet Revolverhez, ahhoz a mai énekesek stílusa nem igazán passzol, amennyiben a 2008 óta eltelt időszakot nézzük, mert a Velvet Revolver ugye nagyjából akkoriban volt aktív utoljára. Már azzal is óriási szerencsém volt, hogy Myles Kennedyre rátaláltam, azzal meg főleg, hogy ennyire passzoltunk egymáshoz. Nagyon ritka manapság az igazán eredeti, őszinte rock’n’roll-énekes.”

Slash következő észak-amerikai turnéja szeptemberben indul, amit az év végén elvileg újabb európai dátumok követnek. A júliusi soproni bulin elhangzott, hogy november végén ismét fellépnek Budapesten is, de ezt illetően egyelőre nincs hivatalos megerősítés.

 

Hozzászólások 

 
#3 kula bácsi 2015-08-19 23:57
Ezzel egy füst alatt az is ki lett mondva, hogy Myles jó, nagyon jó, de nem az a bizonyos "igazán eredeti, őszinte rock’n’roll-énekes"...
Idézet
 
 
+3 #2 Csabi 2015-08-17 19:11
Nem tudom miért nem lehet azt mondani,hogy feloszlott a Velvet Revolver.Világosan látszik,hogy Slash-et nem érdekli ,el van saját zenekarával.Én örülnék neki ha lenne újra VR is,de a mostani zenekara sokkal jobb! :)
Idézet
 
 
+14 #1 Den 2015-08-17 12:55
hogy tud elméletben létezni 1 zenekar,nekem meg elméletben 30centis a farkam
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.