Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy teljes Velvet Revolver-album marad örökre fiókban Corey Taylorral a mikrofonnál

0802slashcoreyAzt eddig is tudtuk, hogy Corey Taylor néhány évvel ezelőtt próbált a Velvet Revolverrel, és azt is, hogy kizárólag Slash nem érezte kereknek az ábrát a hangszeresek közül, így a dolog nem jött össze. Most azonban az énekes azt is elárulta: gyakorlatilag egy komplett lemezanyagot rögzített a bandával.

Valószínűleg soha nem lát már napvilágot az a szinte teljes albumnyi dal, amelyet néhány évvel ezelőtt Corey Taylor a Velvet Revolverrel rögzített. A soraiban három ex-Guns N' Roses-tagot, Slasht, Duff McKagant és Matt Sorumot, illetve Dave Kushner gitárost tudó banda évek óta tetszhalott, és ugyan elvileg ma is keresik Scott Weiland utódját, ma már talán ők sem kötnének fogadásokat arra, hogy valaha is lesz folytatást. Corey majdnem megkapta az állást, ám végül ez a dolog sem jött össze, és ha hihetünk az énekesnek, ma már ő sem feltétlenül bánja ezt. „Ha jól emlékszem, tíz dalt vettünk fel közösen", idézte fel a Slipknot és a Stone Sour frontembere a Loudwire-nek. „Kilencet vagy tízet... Párat eleve közösen írtunk már, és volt pár közöttük, amiket előzőleg ők raktak össze, de kicsit átalakítottam velük. Tehát nem kizárólag közösen összerakott dalokról beszélünk, talán hármat csinálhattunk meg együtt, és ezek egyébként mind nagyon jók is voltak. A többinél én írtam dallamokat és szövegeket olyan nótákra, amiket megkaptam tőlük, és nekem is baromira bejöttek."

Corey szerint minimális esély mutatkozik rá, hogy a világ valaha is hallhassa ezeket a felvételeket. „És ez talán rendben is van így, mert egy kicsit még biztosan dolgozni szeretnék rajtuk. De ez már sosem fog megtörténni."

 

Hozzászólások 

 
+11 #1 Scud 2015-08-02 12:52
Pedig ezt meghallgatnám.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.