Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mégsem alakult újjá a Grip Inc.

0411gripTavaly egy ideig úgy tűnt, újjáéledhet Dave Lombardo ’90-es években működtetett csapata, a Grip Inc., de a dolog végül nem jött össze. A dobos szerint ugyanakkor nem kizárt, hogy kijön pár elfekvő felvétel a zenekartól.

„Szó volt róla, de nem igazán történik most ezzel semmi, szóval nem”, felelte Lombardo a brazil Wikimetal kérdésére, amelyben azt firtatták, hogy most akkor a korábbi híreknek megfelelően tényleg újra összeállt-e a Grip Inc., vagy sem. „Tervek léteznek arra vonatkozóan, hogy kihozzunk egy különleges EP-t némi régi zenével, amit még Gus Chambersszel készítettünk, aki évekkel ezelőtt hunyt el, de ezen túlmenően nincsenek más elképzelések. A Grip Inc. facebookos oldalán pedig digitálisan a régi albumok is megvásárolhatók.”

A tavalyi hírek értelmében a 2008-ban öngyilkosságot elkövetett Chambers utódja az Amen frontembere, Casey Chaos (a képen Dave jobbján) lett volna a Grip Inc.-ben. A dobos és Chambers mellett Waldemar Sorychta gitáros nevével fémjelzett zenekar három kiváló albumot készített a ’90-es években, amíg Lombardo vissza nem talált a Slayerbe (The Power Of Inner Strength – 1995, Nemesis – 1997, Solidify – 1999), de utána sem szűntek meg, a negyedik lemez 2004-ben jött ki Incorporated címmel. A csapat azonban – elsősorban a Slayer bokros időbeosztása miatt – ekkoriban már nem turnézott. Ezek szerint ezután sem fog… Lombardo játékát az Amen hamarosan érkező új lemezén lehet majd hallani, ám a dobos az akkor kiadott sajtóközlemény hangvétele ellenére nem lépett be Casey Chaos zenekarába, fő prioritása továbbra is a Philm, akikkel ősszel hozza ki a második nagylemezt.

 

Hozzászólások 

 
#3 bélféregtámadás 2014-08-27 09:29
A Power of inner strength igen nagy lemez
Idézet
 
 
+2 #2 bogar 2014-08-26 09:19
Idézet - kéjsóvár bohóc:
Így Lombardo-nak több ideje lesz fikázni az aktuális Slayer dobost!


Nekem is ez jutott eszembe, illetve azt, hogy sokan párhuzamot vontak Lombardo és Portnoy viselkedése között, de az tény, hogy Portnoy ontotta magából a zenét. Valahogy Lombardo-nak túl kellene lépnie azon, hogy megmondóember legyen, mert egy idő után mindenki csak legyinteni fog.
Idézet
 
 
+2 #1 kéjsóvár bohóc 2014-08-26 08:50
Így Lombardo-nak több ideje lesz fikázni az aktuális Slayer dobost!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.