Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új zenekart talált magának Dave Lombardo

0611amenVárható volt, hogy a kísérleti jellegű Philm projekt mellett előbb-utóbb egy piacképesebb, fix zenekart is talál magának Dave Lombardo, és így is történt: a Slayerből tavaly év elején ismét kirúgott dobos beszállt az Amenbe.

Az Amen kevésbé ismert csapat Európában, de a nu metalos vonalat punkos, hardcore-os felhangokkal ötvöző zenekar a 2000-es évek első felében igen népszerűnek számított az Egyesült Államokban, az énekes Casey Chaos mániákus előadásmódja pedig koncertfronton is hírhedt attrakcióvá tette őket. A banda egy időre feloszlott, de pár éve ismét aktívak, és ide lépett most be Dave Lombardo is, így már ő fog játszani a következő lemezen, amely még idén megjelenik. Casey, Dave, John Fahnestock basszer, illetve Duke Decter és John King gitárosok jelenleg éppen Ross Robinson producerrel melóznak a stúdióban.

„Óriási ismét Dave-vel dolgozni, ezúttal már az Amen soraiban”, mondja Casey. „Hihetetlen sok erőt, agressziót és szenvedélyt hozott az új lemezre, méghozzá olyan formában, ami kizárólag tőle várható. Kétség sem férhet hozzá, hogy ez a legfontosabb album, amit csak valaha is készítettem. Alig várom, hogy élőben is rátok szabadítsuk, és legnagyobb örömötökre kinyírjuk magunkat a színpadon!” „Nagyon büszke vagyok rá, hogy felkértek, és része lehetek egy ilyen fantasztikus produkciónak Casey-vel és Ross-szal”, mondja Dave. „A thrash-karrierem is a punk iránti szenvedélyemből nőtt ki: van valami olyan izgalom ebben a stílusban, ami lételem számomra. Agresszív, őszinte, és szükség van rá. Alig várom, hogy az Amennel zenélhessek, mielőtt szeptemberben a Philmmel is visszatérnék Európába!”

Lombardo korábban, még a Slayerben töltött utolsó időszakában már összehozott egy projektet Chaosszal, illetve Gary Holttal és Nick Oliverivel, valamint elviekben Casey lett az újjáalakított Grip Inc. frontembere is. Mivel értelmetlennek és kétségesnek tűnik, hogy egyszerre három különböző bandát is vinnének ketten közösen, mi leginkább arra tippelnénk, hogy a másik két formációt egyelőre jegelték…

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 Codename333 2014-06-12 14:34
a vadbarmok !!! XD mefgoták az Isten lábát az egyszer biztos.Lehet még ők sem fogták fel
:D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.