Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szeptemberben érkezik Lombardo kísérleti projektjének második lemeze

0728philmFire From The Evening Sun címmel jelenik meg szeptember 15-én a Dave Lombardo-féle Philm projekt második nagylemeze. A Slayer ex-dobosának kísérleti triója állítólag kicsit más megközelítéssel dolgozott most, mint a debütáló Harmonicon.

A UDR kiadóhoz szerződött a Philm, így minden akadály elhárult az elől, hogy végre megjelenjen a régóta elkészült második nagylemez. Ennek anyagát már javarészt a két évvel ezelőtt kihozott debüt megírásával és felvételeivel párhuzamosan összerakta Dave Lombardo, illetve két társa, Gerry Nestler énekes/gitáros és Pancho Tomaselli basszer.

„A Harmonicot a mai napig nagyszerűnek tartom: improvizatív és nyers”, mondja a Fire From The Evening Sunról Dave. „Az volt az első produceri munkám, és így is nagyon büszke vagyok rá. Az új lemez azonban teljesen más állatfajta. A producer ismét én voltam, a maszterelést és a keverést azonban két zenei óriás végezte Tyler Bates és Robert Carranza személyében. Hiszem, hogy ebben a lemezben rejlik valami bátor és kihívó, ami tökéletesen jellemzi is a mostani állapotunkat. Nincs improvizálás, nincsenek felesleges dolgok. Súlyos és arcbamászó az elsőtől az utolsó pillanatig. Lehet, hogy azt hittétek, tudjátok, mi a Philm lényege, pedig nem. Ha nem láttatok minket élőben, fogalmatok sincs. Úgy tudunk folyamatosan fejlődni, hogy a komfortzónánkon kívül mozgunk, és azt akarjuk, hogy a rajongók is velünk tartsanak ebben.”

Lombardo játékát az Amen hamarosan érkező új lemezén is hallani lehet majd.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Sárvári Gábor 2014-07-28 22:22
Végre! Éppen itt volt már az ideje.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.