Shock!

december 04.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Megfizethetetlen, hogy élőben játszhatom az Angel Of Death-t!”

Miközben a rajongói reakciók többsége szerint a Slayer a lehető legjobban választott, amikor Gary Holtot állította a lábadozó Jeff Hanneman helyére a hónap végén kezdődő ausztrál turnén, maga az Exodus gitármester is közzétette gondolatait az események kapcsán. Gary először Brisbane-ben játszik a bandával február 26-án.

„Hogy is önthetném szavakba, mennyire izgatott vagyok, miután felkértek, hogy játsszak a Slayerrel? Ezt nehéz leírni, az biztos...", fogalmazott a speciális koncertek kapcsán Gary Holt. „Legendás zenekar, akikkel régi barátok vagyunk a thrash metal születése óta. Élőben játszhatom majd az Angel Of Death-t – ez egyszerűen megfizethetetlen! A lehető legjobb teljesítményt nyújtom majd, hogy megfeleljek azoknak az elvárásoknak, amiket oly sok évvel ezelőtt felállítottak, miközben mindannyian azt kívánjuk, hogy Jeff gyorsan felgyógyuljon, és visszatérjen a helyére a Slayerbe."

Az interneten olvasható reakciók többsége szerint Kerry Kingék talán az egyetlen olyan embert választották, aki zenészként és múltját, hitelességét tekintve is Hanneman megfelelő helyettesítője lehet a színpadon. A jelenlegi állás szerint a Brisbane-ben, Sydneyben, Melbourne-ben, Adelaide-ben és Perth-ben megrendezett Australian Soundwave fesztiválokon biztosan Gary Holt játszik majd a Slayerrel. A hatalmas méretű rendezvényeken többek között olyanok szerepelnek még rajtuk kívül a fellépők listáján, mint az Iron Maiden, Slash, a Queens Of The Stone Age, a Stone Sour, a Bullet For My Valentine vagy a Primus. Mivel az utolsó ausztrál buli dátuma március 7., utána pedig igen hamar, március 13-án már startol is a Megadeth-tel közös European Carnage turné Kijevben, egyelőre kérdéses, hogy a súlyos baktériumfertőzésből gyógyuló Hanneman részt vesz-e az európai fellépéseken, menet közben csatlakozik társaihoz, vagy az egész turnét Gary Holttal nyomják majd végig.

Az European Carnage turné magyarországi állomása április 8-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában, a jegyek már kaphatóak.

A Slayer klasszikus Seasons In The Abyss lemezéről itt írtunk. Gary Holttal készített legutóbbi interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#2 Guest 2011-02-21 21:03
Az Exodus április 10-én Chilében játszik az Iron Maiden előtt, szóval hozzánk kizárt, hogy Gary-vel jönnek. :(
Idézet
 
 
#1 Ary 2011-02-18 21:05
Szerintem is a legjobb választás. És innen is jobbulást Jeffnek! Az Arénában találkozunk!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.