Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már az Anthrax hivatalos oldalára is felkerült a budapesti dátum

Immáron az Anthrax hivatalos honlapjára is felkerült a július 30-ai budapesti koncert dátuma a Budapest Parkban, így – noha a hazai illetékesek még mindig nem tettek hivatalos bejelentést a bevallottan szervezés alatt álló fellépésről – gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy Scott Ianék nyolc év szünet után ismét útba ejtik Magyarországot.

Noha először egy téves facebookos poszt kavart viharokat szintén az Anthrax részéről, amely ugyanerre a keddi napra egy Iron Maidennel közös budapesti bulit harangozott be, gyorsan kiderült, hogy Bruce Dickinsonékkal Isztambulban és Bukarestben játszanak majd együtt, Magyarországra pedig önállóan érkeznek New York első számú thrasherei. Az Anthrax eddig négy alkalommal lépett fel hazánkban: először 1996 tavaszán, a Stomp 442 turnéval – vagyis ők értek el minket a legkésőbb a Big Fourból –, majd 2003-ban, a Summer Rocks fesztiválon, a 2004-es Szigeten, illetve 2005-ben, a mezőtúri Wanted Fesztiválon. Ezek közül eddig egyedül a legutolsó alkalommal játszottak nálunk a klasszikus felállás énekesével, Joey Belladonnával.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a csapat – a jelenleg futó amerikai Metal Alliance turnéhoz hasonlóan – a nyári európai koncerteken is az 1987-es Among The Living lemezre épülő programot játszik-e majd, mint ahogy az sem dőlt még el, hogy itt is a Shadows Fall szólógitárosával, Jonathan Donaisszel bukkannak-e fel a januárban távozott Rob Caggiano helyén.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 Dr. Lipton 2013-04-03 12:19
A ZP-ben meg Testament lesz.

Infó itt: m.hvg.hu/kultura/20130402_Nemsokara_ nyit_a_ZP_lesz_ NOHA_es_DJ_Shad o
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.