Shock!

július 15.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Machine Head: új, stúdiós változatban az I’m Your God Now Kontosszal és Maderrel

Közzétette a klasszikus I'm Your God Now friss, élő stúdióverzióját a Machine Head. A három őstaggal felálló csapat idén tovább folytatja hatalmas sikerű fél-retrós turnéját.

0415mh

Noha vannak már kész új dalaik is, a Machine Head idei éve még a tavaly Budapestet is elért retroturné jegyében zajlik majd. A csapat a Burn My Eyes album huszonöt éves jubileuma alkalmából egyaránt koncertezik majd Észak-Amerikában és Európában. A koncerteken a zenekar későbbi karrierszakaszaiból válogató blokkot a két frissen leigazolt tag, Wacław „Vogg" Kiełtyka, a Decapitated gitárosa, illetve Matt Alston, a Dani Filth-féle Devilment dobosa játssza Robb-bal és Jared MacEachern basszerrel, a második etapban pedig Logan Mader gitáros és Chris Kontos dobos csatlakozik kettejükhöz a klasszikus első lemez dalai erejéig.

Az őstagokkal kiegészült négyes élőben, a stúdióban – amolyan bónuszként – tavaly ismét rögzítette a debütáló anyagot. A Davidian, az A Thousand Lies, a None But My Own, a Death Church és a The Rage To Overcome friss felvétele már ismert, alább az I’m Your God Now új változata is megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.