Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Machine Head: fél nagylemeznyi új dal már kész, Flynn-szólóalbum is várható

Hét új Machine Head-dal is elkészült már, de egyelőre nem tudni, mikor és milyen formában láthatnak ezek napvilágot. Robb Flynn emellett szólóprojektjével is lemezt tervez megjelentetni.

0106robb

Évvégi blogbejegyzésében hét friss Machine Head-dal megírásáról számolt be Robb Flynn, emellett pedig azt is elárulta: felvett egy szólólemeznyi feldolgozást is. Utóbbiak mindenképpen a Robb Flynn & Friends név alatt jelennek majd meg, a zenekari szerzeményekről azonban egyelőre nem tudni, milyen formában tervezik kihozni őket. Flynn tavaly, a Do Or Die dal közzététele után azt nyilatkozta: nem tartja kizártnak, hogy a közeljövőben elsősorban a single formátumra gyúrnak majd rá. „Rendszeresen toljuk majd ki az új zenéket, önálló dalok formájában”, mondta egy facebookos élőzés során a frontember. „Album nem lesz, csak rendszeresen, egyenletesen kihozott számok. Amelyek aztán végül felkerülnek vagy nem kerülnek majd fel egy lemezre. De kicsit vegyíteni akarjuk a dolgokat. Megpróbálkozunk ezzel az új modellel, amelynek segítségével gyorsabban el lehet juttatni az új zenéket a rajongókhoz. Szeretnénk, ha lehetőségünk lenne arra, hogy nemcsak három-, néha négyévente kiadunk egy új albumot, hanem gyorsabban, egyenletesebben jelentetnénk meg a dalainkat. Nem tudom, mi sül ki ebből végül, de izgat a gondolat.”

A Machine Head idei éve még a tavaly Budapestet is elért retroturné jegyében zajlik majd. A csapat a Burn My Eyes album huszonöt éves jubileuma alkalmából egyaránt koncertezik majd Észak-Amerikában és Európában. A koncerteken a zenekar későbbi karrierszakaszaiból válogató blokkot a két frissen leigazolt tag, Wacław „Vogg" Kiełtyka, a Decapitated gitárosa, illetve Matt Alston, a Dani Filth-féle Devilment dobosa játssza Robb-bal és Jared MacEachern basszerrel, a második etapban pedig Logan Mader gitáros és Chris Kontos dobos csatlakozik kettejükhöz a klasszikus első lemez dalai erejéig.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.