Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ma jelenik meg a Linkin Park koncertlemeze, nézd meg a Sharp Edges videóját!

One More Light Live címmel, a mai napon koncertlemezt jelentet meg a Linkin Park. A Sharp Edges dalhoz készített videó máris megtekinthető.

1122lp

One More Light Live címmel élő anyaggal állít emléket júliusban öngyilkosságot elkövetett énekesének, Chester Benningtonnak a Linkin Park. „Testvérünknek, Chesternek ajánljuk ezt a koncertalbumot, aki teljes szívét-lelkét beletette a One More Light lemezbe", mondja a kiadványról a csapat. „Miután befejeztük az album felvételeit, azon viccelődtünk, hogy extramagasra helyezte a lécet, és nehéz lesz ugyanezt a szintet a színpadon is hoznia minden este, annyira fantasztikusan teljesített a stúdióban. Nem meglepő módon elfogadta a kihívást, és a 2017 kora nyarán adott koncertjeink kivételesen sikerültek. Chester maga azt mondta nekünk: úgy érzi, ez a valaha lejátszott legjobb turnénk. Az a bajtársiasság és öröm, amit megtapasztaltunk a színpadon, rávilágított, milyen mély kapcsolatban állunk egymással, a rajongókkal és a zenénkkel. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ezeken a koncerteken. Akiknek nem volt módjuk erre, azok remélhetőleg e koncertalbum segítségével maguk is megtapasztalhatják, mennyire mágikusak voltak ezek a koncertek hatunk számára."

A kiadvány dallistája az alábbi:

linkinparkl_c01. Talking To Myself
02. Burn It Down
03. Battle Symphony
04. New Divide
05. Invisible
06. Nobody Can Save Me
07. One More Light
08. Crawling
09. Leave Out All The Rest
10. Good Goodbye (feat. Stormzy)
11. What I've Done
12. In The End
13. Sharp Edges
14. Numb
15. Heavy
16. Bleed It Out

A Sharp Edges-hez összevágott videó alább megtekinthető. A Linkin Park a szóban forgó turnén a soproni VOLT-on is fellépett idén júniusban. Egyelőre még nem tudni, mi lesz a csapat sorsa a jövőben, de minden jel arra mutat, hogy Chester nélkül is folytatják. Az énekes halála óta a banda mindössze egy nagyszabású emlékkoncertet adott Los Angelesben, számos vendéggel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.