Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Knives Out: új dal a Forbidden agytrösztjének zenekarától

Új dalt mutatott be a Forbidden volt gitárosa, Craig Locicero által vezetett Dress The Dead. A csapat eredetileg a The Haunted soraiból ismert Peter Dolvinggal startolt, ám végül Kayla Dixon énekesnő került náluk a frontra.

0110dressthedead

Knives Out címmel új dalt mutatott be a Dress The Dead, akik a következő időszakban havonta jelentkeznek egy-egy friss felvétellel. A Forbidden volt gitárosa, Craig Locicero által vezetett csapat nemrég a Nuclear Blast digitális Blood Blast labeljéhez igazolt.

A Dress The Deadben Craig mellett a legendás thrasherek utolsó leosztásának dobosa, Mark Hernandez, Kayla Dixon énekesnő, James Walker basszer, illetve Mikey Rowen gitáros alkotja a hangszeres szekciót. Mint emlékezetes, a csapat eredetileg a The Haunted bonyolult lelkületű ex-énekesével, Peter Dolvinggal vett rajtot, ő azonban mindössze néhány hónappal az ígéretes start után otthagyta társait, méghozzá úgy, hogy előző nap még egy esetleges amerikai költözésről egyeztetett Lociceróval. Az eddig bemutatott dalok producere Robb Flynn volt, arról egyelőre nincs információ, hogy a Knives Outon is ő dolgozott-e a Dress The Deaddel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.