Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Craig Locicerót is teljesen váratlanul érte Peter Dolving távozása

Peter Dolving közismerten nehéz eset, de mostani húzásával mégis sikerült meglepnie zenésztársait: az énekes úgy lépett ki a Dress The Deadből, hogy előző nap még egy esetleges amerikai költözésről egyeztetett Craig Lociceróval.

1221dressthedead

Kilépett a Dress The Deadből Peter Dolving, a The Haunted ex-frontembere. Az énekes mellett a Forbidden volt gitárosát és dobosát, Craig Locicerót és Mark Hernandezt is soraiban tudó banda éppen első EP-jének megjelentetésére készült, és tavaly év végén adták első koncertjeiket San Franciscóban, a Death Angel előtt. Dolving döntése mindenkit megdöbbentett: Peter mindössze egy nappal azután jelentette be a Facebookon, hogy teljesen kiégett és visszavonul a profi zenéléstől, hogy Craiggel egy esetleges friscói költözésről egyeztetett telefonon. Emellett Locicero szerint alaposan ki is szúrt a bandával, amely egy sor koncertet kötött le a Bay Areában, és már előrehaladott tárgyalásokat is folytatott egy konkrét kiadóval a majdani lemezmegjelenésről.

A csapat persze így sem adja fel, jelenleg énekest keresnek Dolving helyére. A további két tag James Walker basszer és Dan Delay gitáros, eddigi egyetlen nyilvánosságra hozott felvételök, a 1969 producere maga Robb Flynn, a Machine Head főnöke, Craig régi forbiddenes zenésztársa volt. A csapat összesen hat dalt vett fel eddig, de ezek most valószínűleg már nem fognak megjelenni ebben a változatban.

 

Hozzászólások 

 
+2 #5 zoli 2017-03-29 22:53
FORBIDDEN reunion!
Idézet
 
 
+3 #4 zombee 2017-03-29 22:52
Erősen kétlem, hogy bármelyik jelenlegi vagy egykori Forbidden tag dollármilliókat keresne azzal, hogy köze van a Forbidden-hez. Sajnos, mert nagyon jó banda.

Egyébként ahhoz, hogy pusztán a nevedből megélhess, valamit villantani kell előtte.

Idézet - Fosmortem:
Oromteli hogy a pusztan nevukbol megelo, minden tehetseg nelkul izzadtsagszagua n dollarmilliokat keresni probalo hakni"zenesz"ek is elbuknak neha. Tobb ilyet!
Idézet
 
 
-6 #3 Fosmortem 2017-03-29 17:49
Oromteli hogy a pusztan nevukbol megelo, minden tehetseg nelkul izzadtsagszagua n dollarmilliokat keresni probalo hakni"zenesz"ek is elbuknak neha. Tobb ilyet!
Idézet
 
 
+3 #2 DéeL 2017-03-29 13:50
Russ Anderson jöhetne a helyére.
Idézet
 
 
+4 #1 suizidium 2017-03-29 11:13
Hát ez a pali tényleg nem száz:-D
Nem követem egy ideje a cuccait de anno egyetem alatt bírtam azt a pluszt amit szövegileg odatett a The Haunted-dal. De ez a csapongás amit leművel... azért idővel remélem új erőre kap mert atom művészlélek az arc!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.