Shock!

december 06.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

King nyitott arra, hogy Holt is írjon a következő Slayerre

1018kerryholtKerry King Jamey Jasta legfrissebb podcastjében arról beszélt, hogy a maga részéről abszolút nyitott lenne Gary Holt szerzői hozzájárulására a következő Slayer-albumhoz. A gitárosnak emellett rengeteg ötlete gyűlt már össze a legutóbbi anyag felvételeiből megmaradt számokon túl is.

„Teljesen nyitott vagyok arra, hogy Gary is dolgozzon valamin”, mondta Kerry King a The Jasta Show-ban. „Tudom, hogy most neki kell állnia egy Exodus-lemeznek, és nekem már most is tonnányi ötletem van a következő albumhoz. De ha ő is úgy akarja… Nem akartam az előző lemezen, hogy írjon, méghozzá tudatosan nem. Most viszont már totálisan nyitott vagyok egy beszélgetésre erről. Tommal még nem tárgyaltunk az ügyről, meg Garyvel sem, de nyitott vagyok. Ezzel most nem azt mondom, hogy így lesz vagy nem így lesz, de nyitott fülekkel állok elébe.”

A Repentless folytatása még persze nem most fog megjelenni. „Rengeteg ötletem van, noha az előző album még csak tizenhárom hónapja jött ki. A Nuclear Blasttel még újak vagyunk egymás számára, és már most is új anyagért nyaggatnak – már azelőtt is így tettek, hogy eltelt volna egy év a lemez megjelenése óta. Én meg mindig mondtam: haver, de hát még egy éves sincs az album… De maradt egy csomó extra anyagunk legutóbbról, és igen, új dalötleteim is akadnak, talán tizenegy vagy tizenkettő. Szóval annyira nagyon sok munka azért nem lesz vele, de a mostani albummal még nem jártunk Ausztráliában, Dél-Amerikában, a Csendes-óceán térségében.”

A zenekar júliusi soproni koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
-2 #6 Náci Bácsi 2016-10-19 18:36
Nyitott fülekkel, nyitott szívvel, tehát nyitottan állok egy nyitott beszélgetésre Garyvel. Ettől a bushittől baszdmeg a bicska is nyitott lesz a zsebemben!
Idézet
 
 
#5 bogar 2016-10-19 08:45
A múltkor még arról volt szó, hogy van még felvéve kb. 8 daluk. Most meg írjon Holt is témákat.
Unom.
Idézet
 
 
-1 #4 Kpkg 2016-10-18 18:34
slayernick666:

Szívemből szóltál.
Idézet
 
 
#3 slayernick666 2016-10-18 18:25
ugy irigyellek titeket hogy enyir tudtok meg lelkesedni! amekkora rajongo voltam 20 eve, most olyan csalodott vagyok sorra az ujabb lemezek soran.. foleg az utolso lett pont olyan mint amitol feltem

de meg bizom benne hogy le fog esni a zsenialitasa, a god hates us all-hoz anno masfel ev kellett, nagyon nem tudtam hova tenni akkortajt.. most meg egyik kedvencem (modjuk foleg az elso fele)
Idézet
 
 
+6 #2 Codename333 2016-10-18 17:31
Én már a Repentless-en is több teret engedtem volna neki.Reméltem is h majd a következőn hallhatjuk az ő ölteteit is.Kiváncsi vok miylen lesz :D
Idézet
 
 
+9 #1 Tulus 2016-10-18 16:47
Jó lett a Repentless, ha az új album hozni fogja ezt a szintet, akkor nagyon elégedett leszek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.