Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jordison ex-énekesével alapított új zenekart Broderick és Drover

1220hdbMint arról tegnap már beszámoltunk, a Megadeth sorait egyszerre otthagyó Chris Broderick gitáros és Shawn Drover dobos közösen is kíván majd dolgozni a jövőben. A páros új, egyelőre még név nélküli zenekara máris megtalálta a megfelelő frontembert.

A Blabbermouth értesülései szerint Henry Derek Bonner lett Chris Broderick és Shawn Drover új csapatának énekese. A frontember korábban a Blood Promise és a Lilitu soraiban tevékenykedett, ám akkor vált világszerte ismertebbé, amikor bekerült Joey Jordison zenekarába, a Scar The Martyrba, és kiváló teljesítményt nyújtott a formáció első nagylemezén. Bonner ugyanakkor idén tavasszal kikerült a csapatból, és ugyan először azt állította, saját döntésről volt szó, Jordison később határozottan úgy foglalt állást, hogy kirúgták az énekest.

Az új csapatnak egyelőre még nincs neve, zenei anyagban azonban nem szűkölködnek. „Shawnnal sokat beszélgettünk róla, hogy van egy rakás témánk, amit sosem jelentettünk meg, csupa gyilkos, súlyos riff, amit megírtunk, és úgy döntöttünk: miért is ne hoznánk ki ezeket? Miért is ne alakítanánk egy új zenekart, hogy megmutassuk másoknak is ezeket a remek riffeket, csak hogy lássuk, mit szól hozzájuk a közönség?", idézte fel Broderick a SiriusXM-nek a megalakulást körülményeit. „Így aztán összehoztunk egy csapatot, és most egy hatalmas énekessel dolgozunk, aki fantasztikus. Már kaptunk is pár jó ajánlatot több lemezkiadótól, így mindannyian kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből az egészből."

A gitáros szavai alapján az új banda zeneileg kísérletezősebb lesz, mint a Megadeth. „Bizonyos témákat megmutattunk Dave-nek, de sok közülük eleve nem passzolt a Megadeth zenei világához. Én alapvetően nagyon komplex dolgokat szoktam írni, és amikor a Megadethbe szánt ötleteimet szortíroztam, mindig megbizonyosodtam róla, hogy nem túl összetett és őrült és szerteágazó a dolog. Ami ilyen volt, azt általában eleve be sem dobtam a közösbe."

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Sárvári Gábor 2014-12-20 23:31
Erre kíváncsi leszek. Bírom ezt a két fickót, érdekel hogy Dave nélkül is izgalmas zenét tudnak-e csinálni. Nincs mit tenni várni . . .
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.