Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Idén ismét turnéra indulhat a Poison

Bret Michaels egy friss nyilatkozata szerint idén ismét turnéra indulhat a Poison. A frontember szerint mindenki akarja a dolgot, és elég közel járnak a véglegesítéshez is.

A Poison-tábor az utóbbi időben a banda szétszakadásának lehetett tanúja: miközben Bret Michaels énekes a szólókarrierjét egyengette, Rikki Rockett, C.C. DeVille és Bobby Dall az utóbbi időkben a dobos másik bandájában, a Devil City Angelsben is éneklő Brandon Gibbsszel a fronton koncertezett The Special Guests néven, Poison-dalokkal. Közben nem maradtak el a csípős nyilatkozatok sem, miközben a ’80-as évek egyik vezető hajmetal-csapata az utóbbi szűk öt évben gyakorlatilag csak zártkörű, jellemzően vállalati fellépéseket nyomott, turnézni utoljára 2012-ben indultak a Def Lepparddal és Lita Forddal. A mozgásnak Rikki rákja is gátat szabott, most azonban úgy fest, közel a csend vége. „Nagyszerű lenne, ha nekiindulnánk együtt három hónapra Bobbyval, C.C.-vel és Rikkivel”, mondta a Tampa Bay Timesnak Michaels. „Ott van a kívánságlistámon a dolog, és közel is állunk ahhoz, hogy összejöjjön. Tudom, hogy ők is meg akarják csinálni, és ők is élvezni fogják.”

Michaels tavaly párszor megpendítette, hogy a zenekar nyáron esetleg a Def Lepparddal indulhat neki az Egyesült Államoknak, utóbbiak részéről Phil Collen azonban nem tudott vagy nem akart mondani semmit az ilyen irányú elképzelésekről.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.