Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Eddigi legepikusabb anyagán dolgozik a Kreator

Januártól stúdiózik az esseni Kreator az örebrói Fascination Streetben, hogy felvegye legújabb anyagát. Az egyelőre még cím nélküli lemez 2012 tavaszára várható, a producer Jens Bogren (Paradise Lost, Opeth, Amon Amarth).

„Remekül haladunk a dalokkal, és azt hiszem, nem áll messze a valóságtól, ha azt mondom: ez lesz az eddigi legepikusabb albumunk”, mondja Mille Petrozza énekes/gitáros. „Akadnak rajta klasszikus elemek, sok tradicionális metal, és természetesen egy hatalmas dózisnyi thrash is. A zenekar minden tagja roppant izgatott, már a demók is gyilkos módon szólnak. Körülbelül tíz nótán dolgozunk. A szövegekről egyelőre korai lenne beszélnem: sok minden elkészült, de folyamatosan változnak.”

A lemez vizuális kiállításáért Wes Benscoter felel majd, akinek olyan borítók fűződnek a nevéhez, mint például a Slayer Divine Intervention és Undisputed Attitude albumai, néhány különösen gusztusos Cattle Decapitation dizájn vagy a Broken Hope Loathingja. Mille szerint ezen a téren igazi őrült dolgok várhatóak a bandától.

A nyár elején a csillebérci MetalFesten is megfordult Kreator legutóbb 2009 elején adott ki lemezt Hordes Of Chaos címmel, és nagyjából két évtizede nem söpörtek be annyi elismerést, mint ezzel. A banda klasszikus Cause For Conflict lemezéről itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.