Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Duff zenekara is fellép majd a Guns N' Roses előtt

Csoda történt: W. Axl Rose bő egy órás tévéinterjút adott a VH1 Classic That Metal Show műsorának a Guns N' Roses október 30-ai miami fellépését követően. A frontember azt is elárulta Eddie Trunknak, hogy egykori kollégája, Duff McKagan és bandája, a Loaded néhány koncerten játszik majd a Guns előtt a jövőben.

Eddie Trunk twitteres posztjai szerint Axl hozta a formáját és elég sokáig várakoztatta őt, mire eldöntötte, kamera elé áll-e vagy sem. „Most 5.30 van, és 3 órakor érkeztünk ide ebbe az arénába", írta. „És még mindig itt vagyunk... Ha ez az interjú valaha is összejön, elképzelhető, hogy életemben először el fogok közben aludni... A producerem nem adja fel, szóval amíg ő nem fújja le a dolgot, én is kitartok. De ez tébolyda!"

A beszélgetés aztán szerencsére végül mégis összejött, és számos témát érintett: Axl állandó késései mellett a Guns N' Roses jövőre sanszos Rock And Roll Hall Of Fame-es beiktatása, a következő lemez és a banda mostani felállása egyaránt szóba került. Az énekes azt is elárulta, hogy Duff McKagan bandája, az idén The Taking címmel lemezt is kiadott Loaded a jövőben felbukkan majd néhányszor a Guns előtt. Axl és Duff tavaly októberben békültek ki évek hosszas csendjét követően, és a basszusgitáros meglepetés-jelleggel fel is lépett a Gunsszal Londonban. A mostani interjú várhatóan november 11-én kerül adásba, és Axl mellett a GN'R egyik mostani gitárosa, DJ Ashba is felbukkant a forgatáson.

Axl interjúi lassan két évtizede olyan ritkák, mint a fehér holló: Trunk utoljára 2006 májusában beszélgetett vele egy rádióműsorban – a rádiós szerint nagyrészt közös haverjuk, Sebastian Bach közbenjárására valósulhatott meg a dolog –, nyomtatott lapnak pedig tizennégy év óta először tavaly év végén nyilatkozott személyesen. A Gulf News munkatársát a Guns N' Roses decemberi Abu Dhabi-i koncertje előtt érte a ritka megtiszteltetés.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.