Shock!

november 27.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dave Lombardo játssza fel a Suicidal Tendencies új albumát

0221davemikeNagyon úgy fest, hogy nem átmeneti beugrásról van szó Dave Lombardo és a Suicidal Tendencies esetében: a zenekar feltöltött egy egyperces videót a netre, amelyen a Slayer volt ütőse már a stúdióban látható, amint épp Mike Muirék új lemezét játssza fel…

Elég nagy port kavart, hogy a Megadeth, a Children Of Bodom és a Havok társaságában lefolytatott amerikai turnén Dave Lombardo dobolt a Suicidal Tendenciesben. Akkor úgy tűnt, mindez egyszeri alkalom volt, majd kicsivel később kiderült, hogy a Slayer volt ütőse az európai fesztiválos körben is ott lesz Mike Muirékkal (magyar dátumról egyelőre nincs szó, a hozzánk legközelebbi fellépés egyelőre a június 3-ai, temesvári Revolution fesztivál). Most azonban újabb adalékkal bővült a sztori, ugyanis egy facebookos videóposztból kiderült: Mike Muirék új albumát is Lombardo üti fel.

Egyébként továbbra sem tudni, hogy mi történt a Suicidal szintén zseniális dobosával, Eric Moore-ral, de Lombardo idejébe simán belefér most a csapat, hiszen nemrég feloszlatta a Philmet, és jelenleg csak a Dead Crossban érdekelt. Azt ugyanakkor egyelőre nem tudni, mennyire lehet tartós ez a kollaboráció, hiszen a most készülő Suicidal-album elvileg az utolsó is lesz egyben. Legutolsó lemezük, a monstre stúdiós szünet után kiadott 13 2013-ban jött ki.

Tavaly Lombardo és a Suicidal is koncertezett Budapesten.

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 Zoli 2016-05-18 17:55
Dave szerintem illik a bandába, régen is állandóan D.R.I. pólóban nyomult, kifejezve ezzel elkötelezettség ét a punk/crossover dolgok iránt...Itt akár még lazábban is dobolhat.
Idézet
 
 
+1 #1 the bandit 2016-05-17 07:29
de kibaszott nagy kooperáció........nagyon kíváncsi vagyok
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.