Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a zenekar felpiszkálja a bennem élő agressziót”: itt az első dal Lombardo új csapatától

0320deadcrossKözzétette első stúdiófelvételét Dave Lombardo új zenekara, a durva punkmuzsikában utazó Dead Cross. A zenekar első lemeze Ross Robinsonnal készül, és még idén megjelenik.

Ross Robinson producerguruval rögzítette az alább meghallgatható We’ll Sleep When They’re Dead című dalt a Dead Cross, Dave Lombardo aktuális zenekara, amelyet Justin Pearson basszerrel (The Locust, Retox), Mike Crain gitárossal (Retox), illetve Gabe Serbian énekessel (The Locust, Retox, korábban Cattle Decapitation) alapított. „Ez a zenekar felpiszkálja a bennem élő agressziót”, mondta a Slayer volt ütőse a Rolling Stone-nak. „Mindnyájan félelem nélkül állunk a zenéhez, beleértve ebbe Rosst is, és amit közösen alkottunk, elég jól meg is mutatja ezt. Hiszem, hogy ha olyan zenészek jönnek össze, akik így állnak a muzsikáláshoz, az minden tekintetben új szintre juttatja el az embert. Ezzel a zenekarral keményebben és gyorsabban játszom, méghozzá azzal a dühvel, amit a dalok megkívánnak. De mindenki nagy adag intenzitást és komoly képességeket tesz hozzá a végeredményhez.”

Lombardo jelenleg a Suicidal Tendencies beugrósaként turnézik az Egyesült Államokban a Megadeth, a Children Of Bodom és a Havok társaságában, és éppen nincs is más zenekara, miután pár héttel ezelőtt személyes és zenei nézeteltérések miatt feloszlatta a Philmet. Utóbbi bandával tavaly Budapesten is fellépett.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Kpkg 2016-03-19 19:15
-Uccuneki!-
Idézet
 
 
+5 #1 pth0mas 2016-03-19 17:06
Nem rossz ez!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.