Shock!

augusztus 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Utolsó nagylemezével jelentkezhet idén a Suicidal Tendencies

0422suiMint arról mi is beszámoltunk, jelenleg a Megadeth, a Children Of Bodom és a Havok társaságában turnézik az Egyesült Államokban a Suicidal Tendencies, méghozzá Dave Lombardóval a dobok mögött. Mike Muir egy friss interjúban most két friss kiadványt is belengetett a közeljövőre a bandától.

Egy EP, illetve egy teljes nagylemez is megjelenhet a közeljövőben a Suicidal Tendenciestől, ami nagy szó, hiszen a banda legutóbbi albumára, a 2013-as 13-re több mint egy évtizednyit kellett várni. Mike Muir ugyanakkor a The Bulletinnek azt mondta: a jelenlegi világpolitikai klíma, illetve a közelgő amerikai elnökválasztás által inspirált sorlemez vélhetően az utolsó lesz a sorban a legendás kaliforniai hardcore/punk/crossover/thrash-alakulattól. „Bár én már az elsőről is azt gondoltam, hogy talán az lesz az utolsó”, tette hozzá Mike.

A jelenlegi turnén beugró Dave Lombardo pontos státuszáról most sem derültek ki bővebb információk, de a Slayer ex-ütőse vélhetően csak az aktuális turnén helyettesíti Eric Moore-t, és a lemezen már nem ő dobol majd. „Dave egy legenda”, mondta a témáról Muir. „Az emberek a kétlábdobos témák keresztapjaként emlegetik, meg ilyenek. Elképesztően intenzív dobos, de emellett olyan zenei beállítottságú ember, aki totálisan érti, mit csinálunk, honnan indultunk, hiszen nagyjából egyszerre kezdtük a pályánkat, még ha mással is. Folyamatosan rendszeresen koncerteztünk együtt, meg ilyenek, szóval közel állunk egymáshoz.”

A Suicidal tavalyi budapesti fellépéséről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+5 #3 Igor Igorovics 2016-03-01 21:03
Bár nem vagyok nagy Suicidal rajongó, néhány albumuk azért megvan. Ha abbahagyják, az gondolom azért van, mert úgy érzik, hogy most még bírják a legendásan intenzív koncertjeiket, de néhány év múlva már nem biztos, hogy ez menni fog és nem akarnak csalódást okozni, nem akarnak önmaguk paródiájává válni. Respect.
Idézet
 
 
+1 #2 Tulus 2016-03-01 19:39
Azért csak nem dobják be a törölközőt a fiúk.....
Idézet
 
 
+3 #1 Dead again 2016-03-01 17:22
Hát, kár, ha ez lesz az utolsó :( Én sajnálni fogom. De semmi sem tart örökké.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.