Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Chester úgy érezte, ez volt a valaha lejátszott legjobb turnénk”

One More Light Live címmel, december 15-én koncertlemezt jelentet meg a Linkin Park. Mint címe is mutatja, az anyag a csapat utolsó Chester Benningtonnal lejátszott világturnéján készült.

1122lp

One More Light Live címmel élő anyaggal állít emléket júliusban öngyilkosságot elkövetett énekesének, Chester Benningtonnak a Linkin Park. „Testvérünknek, Chesternek ajánljuk ezt a koncertalbumot, aki teljes szívét-lelkét beletette a One More Light lemezbe", mondja a kiadványról a csapat. „Miután befejeztük az album felvételeit, azon viccelődtünk, hogy extramagasra helyezte a lécet, és nehéz lesz ugyanezt a szintet a színpadon is hoznia minden este, annyira fantasztikusan teljesített a stúdióban. Nem meglepő módon elfogadta a kihívást, és a 2017 kora nyarán adott koncertjeink kivételesen sikerültek. Chester maga azt mondta nekünk: úgy érzi, ez a valaha lejátszott legjobb turnénk. Az a bajtársiasság és öröm, amit megtapasztaltunk a színpadon, rávilágított, milyen mély kapcsolatban állunk egymással, a rajongókkal és a zenénkkel. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ezeken a koncerteken. Akiknek nem volt módjuk erre, azok remélhetőleg e koncertalbum segítségével maguk is megtapasztalhatják, mennyire mágikusak voltak ezek a koncertek hatunk számára."

A kiadvány dallistája az alábbi:

linkinparkl_c01. Talking To Myself
02. Burn It Down
03. Battle Symphony
04. New Divide
05. Invisible
06. Nobody Can Save Me
07. One More Light
08. Crawling
09. Leave Out All The Rest
10. Good Goodbye (feat. Stormzy)
11. What I've Done
12. In The End
13. Sharp Edges
14. Numb
15. Heavy
16. Bleed It Out

A Linkin Park a szóban forgó turnén a soproni VOLT-on is fellépett idén júniusban. Egyelőre még nem tudni, mi lesz a csapat sorsa a jövőben, de minden jel arra mutat, hogy Chester nélkül is folytatják. Az énekes halála óta a banda mindössze egy nagyszabású emlékkoncertet adott Los Angelesben, számos vendéggel.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 NitRo 2017-11-22 19:55
Én ott voltam Sopronban és hallottam, hogy csúcsformában volt ő is meg az egész zenekar. Nem kell nekem felvételeket nézni ahhoz, hogy tudjam.
Idézet
 
 
+6 #3 Csabi 2017-11-22 18:13
A One More Light egy pop album, de egy nagyon jó pop album. Idei koncerteken is nagyon jó hangja is volt, lehet egy kicsit kopott, de jól hozta a dalokat, Sopronban is. Pl. a Faint-nél meg a One Step Closer-nél teljesen megőrült( jó értelemben) megidézte régi önmagát. Egy igaz ikon volt, nekem nagyon hiányzik.
Idézet
 
 
#2 Force Awakens 2017-11-22 17:24
A lemezen baromi erős a hangja és tényleg jó magasra tette a lécet, ahogy a többiek mondják is.
Idézet
 
 
+3 #1 revdav11 2017-11-22 12:30
Akármennyire is bírtam a zenekart, illetve Chester, az utolsó lemezt csak az teszi hallgathatóvá, hogy az öngyilkossága miatt más megvilágításba kerülnek a szövegek és nyomasztóbb a hangulata.

Extra magas lécről szó sincs...

Se a lemez kapcsán, se a koncertek kapcsán. Aká látott tőlük 2017-es felvételt, az láthatta és hallhatta, hogy már rég nem volt olyan erős a hangja szegénynek, mint annó.

Mégegyszer mondom, bírtam a bandát, de azért nem kell blődségeket nyilatkozni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.