Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bach és a Skid Row: „Valójában azért nincs szó annyival több pénzről”

Tavaly Erik Grönwall énekessel adta ki új lemezét a Skid Row. A zenekarra számos rangos fellépés vár idén, és Rachel Bolan basszer szerint tévedés, hogy anyagilag annyira megérné nekik ismét visszahozni a klasszikus éra énekesét, Sebastian Bachot.

0404skidrow

A tavalyi The Gang’s All Here albummal ismét magasabb sebességfokozatba kapcsolt a Skid Row, akik ismét új énekessel dolgoznak Erik Grönwall személyében. Ennek ellenére természetesen folyamatosan megkapják a kérdést, vajon mikor tér vissza a mikrofonhoz a klasszikus érát fémjelző Sebastian Bach. Rachel Bolan szerint azonban soha. „Nem pusztán rólam volt szó – mondta a basszer a Tulsa Music Streamnek, amikor arról kérdezték, valóban csak rajta múlt-e a 2010-es években, hogy meghiúsult a visszarendeződés. – Snake és Scotti is ugyanígy állt a kérdéshez. Mindenki megtalálja manapság a neki való rock’n’rollt. Egyszerűen nem akarjuk ezt. Vannak, akik állandóan azzal jönnek, hogy sokkal több pénzt keresnénk, ha ismét összeállnánk Sebastiannal, de valójában azért nincs szó annyival több pénzről. Tényleg nincs… Senkit sem fogok elkezdeni fikázni. Annak idején szétmentünk vele, így alakult. Most nagyon elégedettek vagyunk, folyamatosan megyünk előre, és ez tök jó. Nagyszerű, hogy ennyire hosszú karrier adatott meg a zenekarnak.”

Bach néhány héttel ezelőtt, az I Am All In With Scott Patterson podcastben ismét hangot adott neki, hogy szeretne visszatérni egykori társaihoz. „Amikor legutóbb felmerült a kérdés, váltottunk néhány üzenetet, meg volt némi beszélgetés is – mondta az énekes. – De több beszélgetésre lenne szükség. A menedzserem, Rick Sales rendesen védi az érdekeimet, vagyis a többieknek az üzleti oldallal is számolniuk kell, de inkább nem akarnának ezzel foglalkozni, legalábbis ahogy én látom. De természetesen mindig van egy bizonyos szám. Úgy értem, mindannyian életben vagyunk…”

Dave „The Snake” Sabo ugyanakkor egy szintén tavalyi interjúban – Bolanhez hasonlóan – szintén elvetette a visszarendeződés ötletét. „Több mint huszonhárom év telt el azóta, hogy visszatért a Skid Row Sebastian nélkül, szóval finoman szólva is rég túlléptem már ezen a kérdésen – mondta a gitáros a Loaded Radiónak. – 2016 körül kicsit eljátszottunk a gondolattal, tettünk előre egy lépést, és rádöbbentünk, hogy nem jó érzés. Egyszerűen nem ugyanúgy látjuk a dolgokat: nem is voltunk képesek túllépni a szimpla üzenetváltások fázisán…”

Bach szerint a klasszikus Skid Row már 2014 környékén is nagyon komoly ajánlatokat kapott az újjáalakulásra: az énekes akkori nyilatkozatai alapján a brit Sonisphere mindössze két fellépésért félmillió dollárt fizetett volna a zenekarnak, Bolan azonban leszavazta a dolgot.

 

Hozzászólások 

 
#2 nikfisz 2023-03-14 16:04
Csinálhatnak ezek bármit,a Skid Row az első két lemezről szól kizárólagosan! (Én speciel a harmadik albumukat is szeretem) Az előttem levő kommentel egyetértek : nyugger közönségnek szól. Na de melyik régi zenekar koncertjein nem régi f@szok álldogálnak?!!...mint Én. He-he
Idézet
 
 
#1 frontiers 2023-03-14 09:06
Máig szeretem az első két lemezt. Az első inkább áll közelebb hozzám, de azt hiszem, mondhatom magam rajongónak.
Én örültem amikor kiderült, hogy a kissrác lett az új torkuk.
Főleg, hogy a Sweedish Idol előválogatóján is az 18-t tolta, nem lehet gyenge a gyerekkori álmát beteljesiteni, főleg a betegsége után. Tényleg amolyan tündérmese lehet, főleg, ha hallgatom az új lemezt.

Csak ne lenne tele a youtube koncertvideókka l. És nem Ericcel van gond, és még a régi tagokkal sem. De egyszerűen annyira messze van a kémia itt, mint Mezőkövesd Dallastól.
A banda jól szól, de olyan, mintha valami nyuggerklub előadását néznék, ahol az egyik unoka megjelenik és a legnagyobb gond, hgoy a közönséggel is ez a helyzet.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.