Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Aerosmith: lehet, hogy mégis készül még egy nagylemez?

0723joeUgyan volt idő, amikor úgy tűnt, nem lesz folytatása az Aerosmith legutóbbi albumának, a 2012-es, nem túl sikeres Music From Another Dimension!-nek, Joe Perry és Tom Hamilton szerint most már nem kizárt, hogy előbb-utóbb halljunk még új dalokat minden idők legsikeresebb amerikai rockbandájától. Előbb azonban még egy grandiózus koncertvideó jön ki tőlük szeptember elején.

„Tíz vagy húsz évvel ezelőtt úgy tűnt, sokkal több időnk van, amit elbaromkodhatunk, de most már minden egyes percet szeretnénk a saját javunkra fordítani, amelyben a zenekar össze tud jönni játszani”, mondta a The Arizona Republicnak Joe Perry. „De emellett más dolgokkal is szeretnénk foglalkozni, mindannyiunknak van a zenekaron kívüli élete is. Vagyis ezt az egyensúlyt fontos fenntartani. Mindig rácsodálkozom, hogy ez a banda még mindig együtt van, és még mindig ezzel az öt emberrel van együtt. Folyamatosan szó is van róla, mit kezdünk azzal az adott két-három hónappal, ami adódik számunkra együtt. Tudom, hogy Steven most már lassan tényleg befejezi azt a szólóprojektet, amit saját bevallása szerint egy örökkévalóság óta csinál. Őszintén örülök neki, hogy végre halad vele. Nekem is van pár projektem, amikkel lefoglaltam magam, de szeretnék stúdióba menni a srácokkal, és megnézni, képesek vagyunk-e új dolgokkal is előrukkolni. Azt már most is tudom, hogy jövő év elején turnézni fogunk, utána pedig egy kisebb szünet következik a koncertezésben, ami lehetőséget nyitna némi stúdiózásra. Mondom, folyamatosan gondolkodunk ezen. De mint említettem, mindenkinek megvan a maga rövid listája arról, mi mindennel szeretne még foglalkozni…”

Tom Hamilton basszusgitáros nemrég azt mondta: a zenekarnak egy sor olyan teljesen kész dala gyűlt össze az évek során, amelyeket simán ki lehetne adni hivatalosan is. „Nagyjából egy teljes lemeznyi olyan anyagunk van, amik fokozatosan kikerültek az internetre az elmúlt húsz év folyamán. Olyan nótákról beszélek, amiket fel akartunk használni, mert tök jók: van egy Meltdown című, egy Diamond Dance Romance című, csupa jó kis könnyed darab. Csak sajnos az évek során az emberek előszeretettel készítettek maguknak ezekből extra másolatot a stúdióban, így aztán mindegyik megtalálható online is. Én a magam részéről nagyon szívesen belemélyednék ismét ezekbe a számokba is.”

Mielőtt azonban még nekifognának az új lemeznek – ha egyáltalán nekifognak… –, szeptember 4-én az Eagle Rocknál kijön a zenekar tavalyi doningtoni fellépésének anyaga DVD-n és Blu-rayen. Az Aerosmith a Download egyik headlinereként játszott 2014-ben a fesztiválon, mintegy 80 ezer néző előtt, és az itt készített profi felvétel Aerosmith Rocks Donington 2014 címmel lát napvilágot, rajta tizenkilenc dallal. A Mama Kin felvétele alább meg is tekinthető az anyagról.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Pitta 2015-06-15 09:22
Megint ez az évek alatt elkészült pár dalunk rizsa...Miért nem írnak új dalokat? A Legendary Child sem működött, és az egész előző lemez hibája volt, hogy a kukából előtúrt dalokból rakták össze. Amikor nekiállnak és új dalokat írnak, szerintem még mindig verhetetlenek.
Idézet
 
 
+8 #1 shmonsta 2015-06-14 12:28
Végre a zenéről van szó. Remélem ez így is marad. Nagyon méltatlan volt amit az utóbbi években műveltek. Minden idők egyik legjobb zenekara, legendák. Kéretik ehhez mérten viselkedni a jövőben. Várom a DVD-t és a lemezt :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.