Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Love Is Your Name címmel meghallgatható Steven Tyler első country-single-je

Régóta tervezi, régóta ígérgeti, most pedig elkészült: Love Is Your Name címmel meghallgatható Steven Tyler első country-single-je, amelyet a későbbiekben egy teljes nagylemez is követ majd ugyanebben a stílusban.

A Taylor Swift és Tim McGraw ügyeit is intéző Big Machine Label Group birodalomhoz tartozó Dot kiadóhoz szerződött szólóban Steven Tyler, az Aerosmith frontembere, aki nemsokára egy teljes country-nagylemezzel jelentkezik. Az erről kimásolt első single, a Love Is Your Name máris meghallgatható. A számot Tyler a nashville-i Blackbird stúdióban vette fel a műfaj egyik legavatottabb kezű producerével, a Giant egykori gitárosával, Dann Huff-fal.

Mivel Tyler június közepétől az Egyesült Államokban turnézik az Aerosmith élén, a további felvételek egyelőre váratnak magukra, de az énekes mindenképpen fel akar venni egy teljes countrys megközelítésű albumot is. Ehhez olyan slágerszerzőkkel dolgozik a dalokon, mint Brett James vagy Jaren Johnston: előbbi korábban többek között Carrie Underwoodnak és Martina McBride-nak, míg Johnston például Keith Urbannek vagy az említett Tim McGraw-nak írt slágereket. „Az Everly Brothersen nőttem fel, így aztán még a Cryin’-ban is benne voltak ezek a hatások”, mondta korábban Tyler egy interjúban. „Annak akkor természetesen Aerosmith-ízűnek kellett lennie, szóval rockosabbnak, de egy részem továbbra is imádja a countryt. Nem tudom persze, pontosan miféle country ez, de mindenki tisztában van vele, mi az az Everly Brothers – ezek a dallamok egyszerűen hihetetlenül jók.”

Tyler azt is elárulta pár hete, hogy az 1989-es Pump album nagy slágere, a Janie’s Got A Gun egy füstös, sötét feldolgozását is felveszi a Jane Got A Gun című westerndráma filmzenealbumához. A szeptemberben bemutatandó film főszereplői Natalie Portman és Ewan McGregor.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 frontiers 2015-05-14 09:20
Szerintem meg jó ez! Főleg Dann Huff miatt! Ez az igazi country, így respect érte, hogy be merte vállalni és nem valami mixelt borzalmat hozott össze, ez nekem nagyon tetszik, mondjuk én amúgy is sok country-t hallgatok!
Idézet
 
 
#1 Tuonela 2015-05-14 07:37
Ez borzalmas, fel is rakom inkább a Permanent Vacationt, hogy elfeledjem.

És ha már Aerosmith meg country meg PV-korszak: az akkor készült Once is Enough például zseniális volt, kár, hogy ennek a Tyler-féle "countrynak" semmi köze ahhoz a vonalhoz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.