Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A brit légierő tiszteletbeli ezredese lett Bruce Dickinson

Tiszteletbeli ezredessé nevezte ki Bruce Dickinsont a brit légierő. Az Iron Maiden frontembere hamarosan egy vívótornán is részt vesz a Royal Air Force rendezésében.

0109bd

Bruce Dickinsont általában mindenütt tárt karokkal fogadják, és most újabb elismerésnek örülhet az Iron Maiden énekese: a köztudottan repülésmániás frontembert, aki maga is pilóta, a Royal Air Force tiszteletbeli ezredesévé nevezték ki. Első alkalommal a RAF vívótornáján vesz majd részt júniusban ebben a minőségében – aki tisztában van az énekes pályafutásával, tudja, hogy annak idején, fiatalon olimpiai kerettag vívó volt, de aztán a rockzene miatt végül felhagyott a versenysporttal.

Az Iron Maiden új nagylemeze állítólag elkészült, de idén még a retrós Legacy Of The Beast turnét folytatják. Hazai fellépés sajnos nem lesz – a turné tavalyelőtt, a VOLT Fesztiválon már érintette Magyarországot –, de azért nem kell túl messzire utaznia annak, aki meg szeretné nézni Bruce-ékat: július 7-én Prágában lépnek fel a Sinobo Stadionban, július 16-án pedig Bécsújhelyen játszanak az új Wiener Neustadter Stadionban. Mindkét városban az Airbourne és a Lord Of The Lost lesz a vendégzenekar.

Dickinson novemberi budapesti előadásáról itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.