Shock!

március 05.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Neverwood: Újjászületés

Szaporodnak a "never"-rel kezdődő zenekarnevek, jelen csapat sohaerdő vagy mi, a lényeg, hogy '96-ban alakultak, utána három évig talán csak beszélgetni jöttek össze, mert az igazi munka csak két éve kezdődött, melynek eredménye jelen 3 számos demó is.

Szerintük a zene billentyűközpontú metal... és szerintem is. Olyan nagyon meghatározó skatulyát nem lehet rájuk húzni, van a zenében mindenféle, főleg dallamos billentyűs zenék kis progresszív hatással.

Nagy fába vágták a fejszéjüket, mivel zeneileg profi tudás kell az ilyen muzsikák élvezetes előadásához. A hangszereseket tekintve nincs is nagy gond, a saját szintjükön rendben vannak, nyilvánvalóan fognak még fejlődni, rendesen összerakták a dalokat, és el is tudják őket játszani normálisan. Viszont. Már megint az énekest kell "bántanom", és muszáj, mert amit próbál énekelni Debreczi Johnny, az nagyon nincs egyenes arányban a hangterjedelmével és az előadásával. Legtöbbször elég kínosan jönnek elő a hangok belőle, hamiskás, erőltetett, koncerten valszeg még rosszabb lehet. Azonnal hangképzésre kell járnia, ha tényleg úgy szeretne énekelni, ahogy megpróbálta itt a demón. A Dream T. és Dickinson feldolgozásokat főleg későbbre tolnám, pont ezért.

Zeneileg az utolsó, Apokalipszis c. dal volt a legizgalmasabb számomra, bár a másik kettőben is találtam ígéretes részeket. A hanganyag CD-n 1000 Ft-ért megrendelhető, de kazi ellenében szívesen felveszik bárkinek ingyen.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.