Shock!

június 06.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Cadaveres: Soul Of A New Breed (demó)

Nem tisztem megítélni, hogy mi és miért történt a Cadaveres De Tortugas zenekarral tavaly, így pár hónap elteltével pedig békéljen meg mindenki azzal, hogy lett belőlük két klassz csapat.
A Cadaveresben gyakorlatilag csak Körmöczi Péter maradt az anyabandából, mellé érkezett a korábban feloszlott Hybridből Gabó Ádám (ének), Homonnai Gergő (dob), Kovács Laci (gitár), valamint Delcsik Balázs (basszusgitár) a Crushera-ból és Szabó Máté (ütőhangszerek).

A Cadaveres gyorsabban kapta össze magát, koncerteznek folyamatosan és elég hamar fel is rántottak egy dalt, amit le is lehet tölteni a honlapjukról. Úgy tűnik, ők folytatják a tribal metalt, legalábbis ez a dal bővelkedik ilyen elemekben, nagyjából egy riffre épül az egész, és sok dobolásra, valamint dallamos-szerű és agresszív énekre.

Ha be kellene kategorizálnám, valahol a Soulfly környékére tenném a zenei részt (meg az ordítás is olyan Max-es), náluk viszont biztos lesz még több dallamos ének, tehát színesebbnek tűnik a paletta, amit majd meg fogunk tapasztalni az újabb dalok ismeretében.

web: http://www.cadaveres.hu

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.