Shock!

november 13.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Varathron: Crowsreign

Húúú, ez a borító büntet a javából. Először azt hittem, valami amorf répa került oda, de jobban megnéztem és láttam, hogy egy csirkeláb, amibe beleillesztettek egy szemet. Juj. A csapat állítólag okkult, atmoszférikus, baljóslatú metalt játszik. Háát.

megjelenés:
2004
kiadó:
Black Lotus / HMP
pontszám:
2 /10

Szerinted hány pont?
( 5 Szavazat )

Zongoraprüntyögéssel indul, valaki szövegmond, dob is szól, gitár kevéssé. Tök érdekes a biográfiájuk, minden mondatot 3-4 felkiáltójellel zárnak le!!! A második dalban már megjelentek a gitárok, kicsit trúmetalos a feeling!!! Amíg át nem mennek buta blackbe!!!! Pontatlanok, a hörgés iszonyatosan gyenge, béna, az egyéb zenei témák ezerszer lerágott csontot rágcsálnak tovább!!!! Néha beficcen egy-egy szintihang, ami az atmoszférát hivatott prezentálni, bár három tücsök ciripelésében több az atmoszféra, úgy érzem!!!

A dalok jó hosszúak, próbára teszik a türelmünket, az egyik például 12 és fél perces!!!! A legjobb azonban, mikor a buta black klisékből átmennek buta heavy metal klisékbe!!! A hangzás is elég tré, aránytalan, a legviccesebb a szintiszőnyeg, kb. annyira általános iskolás szintűek az ötletek meg a hangszínek is, amitől a hajam égnek állt két pillanatig!!!! Néha líráznak és igyekeznek epikusak és roppant hősiesek lenni, a negyedik dalon konkrétan röhögtem!!!

Kapnak két pontot a csirkeláb miatt!!!!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.