Shock!

május 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Trail Of Tears: Disclosure In Red

A Trail Of Tears azzal emelkedik ki a melankolikus doom/death zenekarok masszájából, hogy egy olyan gyönyörű hangú énekesnő is erősíti a soraikat (persze a szokásos hörgős mellett), akinek lefogadom, hogy komolyzenei előképzettsége van. Az operákat idéző szoprán hangja földöntúli magasságokba repteti a hallgatót.

megjelenés:
1998
kiadó:
DSFA / MusiCDome
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

ĺgy rezegteni a hangokat rock vagy bármilyen más stílusú énekesnő képtelen lenne. Persze mindez nem lenne elég, ha a nóták laposak lennének, szerencsére itt erről szó sincs. De azért magasan az ének a legjobb a dalokban, azt el kell ismerni. A The Daughters Of Innocence csodásan megszólaló bőgővel indít, melyből a fájdalmas riffelés vezet át egy másik depressziótól övezett ösvényre. Kiválóan sikerült a Mournful Pigeon, igazán átütő erejű nóta, változatos, színes darab. Legkiemelkedőbbnek mégis egy lírai nótát találtam - Illusion? -, ez a bontogatással és szintivel kísért nótaremek annyi lelket átható fájdalmat tartalmaz, amivel tengernyi embert depresszióssá lehetne tenni. Egyfolytában borzongok, ha ezt hallgatom. És kedvem támad begyalogolni egy mocsárba...

Ha unod a jókedvet és szeretnél szomorú lenni, a Disclosure In Red biztos okot ad erre! Egyébként pedig egy korrekt album.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.