Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Trail Of Tears: Disclosure In Red

A Trail Of Tears azzal emelkedik ki a melankolikus doom/death zenekarok masszájából, hogy egy olyan gyönyörű hangú énekesnő is erősíti a soraikat (persze a szokásos hörgős mellett), akinek lefogadom, hogy komolyzenei előképzettsége van. Az operákat idéző szoprán hangja földöntúli magasságokba repteti a hallgatót.

megjelenés:
1998
kiadó:
DSFA / MusiCDome
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

ĺgy rezegteni a hangokat rock vagy bármilyen más stílusú énekesnő képtelen lenne. Persze mindez nem lenne elég, ha a nóták laposak lennének, szerencsére itt erről szó sincs. De azért magasan az ének a legjobb a dalokban, azt el kell ismerni. A The Daughters Of Innocence csodásan megszólaló bőgővel indít, melyből a fájdalmas riffelés vezet át egy másik depressziótól övezett ösvényre. Kiválóan sikerült a Mournful Pigeon, igazán átütő erejű nóta, változatos, színes darab. Legkiemelkedőbbnek mégis egy lírai nótát találtam - Illusion? -, ez a bontogatással és szintivel kísért nótaremek annyi lelket átható fájdalmat tartalmaz, amivel tengernyi embert depresszióssá lehetne tenni. Egyfolytában borzongok, ha ezt hallgatom. És kedvem támad begyalogolni egy mocsárba...

Ha unod a jókedvet és szeretnél szomorú lenni, a Disclosure In Red biztos okot ad erre! Egyébként pedig egy korrekt album.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.