Shock!

július 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Thou Art Lord: Orgia Daemonicum

Mai önkínzásomat növelendő, a görög Thou Art Lord Orgia Deamonicum című remekművének szenteltem némi időt. Az első hangoknál tudtam, hogy rabul fog ejteni a zene: alap butus riffek, tompa demós hangzás, elkínzott hörgés az előtérben, hejhó, de jó!

megjelenés:
2005
kiadó:
Black Lotus / HMP
pontszám:
3 /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

Kicsit beleástam magam a zenekar történelmébe: 10 éve alapította meg The Magus (Necromantia) és Sakis (Rotting Christ). Gyors, hangos és extrém zenét akartak játszani határok nélkül. Később Gothmog (Terra Tenebrae, Mortify) csatlakozott hozzájuk, a többit olvassátok el a neten bárhol.

Három év szünet után adták ki eme új művet, mellyel visszatértek a gyökerekhez és a nyolcvanas évekhez. Legalábbis black/thrash/death téren. És nem triggerelt a lemez, meg jól pontatlan, ahol az kell, direkt. Hevesen utálja a zenekar a modern technikát, mikor mindent agyonpolíroznak, pontosítanak, de feeling nem marad a zenében. Nos, pontatlanságilag tényleg nem vallanak szégyent, és a hangzás is jó retro, a zene a maga butaságával még akár szórakoztató is lehet, de hát pl. ha berakunk egy korai Slayer lemezt és jól felhangosítjuk, az megdörren (még ha korai módon is) a zene, itt csak d. Az örren lemaradt valahol útközben a nagy retrokergetés közepette.

Retro buzernyákoknak ajánlott, egyébként nullahúsz az egész. Három pontot meg azért kapnak, mert ennyire ótvar gitárhangzást rég hallottam. Egyébként meg nőjön pata a homlokukra.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.