Shock!

január 22.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Thou Art Lord: Orgia Daemonicum

Mai önkínzásomat növelendő, a görög Thou Art Lord Orgia Deamonicum című remekművének szenteltem némi időt. Az első hangoknál tudtam, hogy rabul fog ejteni a zene: alap butus riffek, tompa demós hangzás, elkínzott hörgés az előtérben, hejhó, de jó!

megjelenés:
2005
kiadó:
Black Lotus / HMP
pontszám:
3 /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

Kicsit beleástam magam a zenekar történelmébe: 10 éve alapította meg The Magus (Necromantia) és Sakis (Rotting Christ). Gyors, hangos és extrém zenét akartak játszani határok nélkül. Később Gothmog (Terra Tenebrae, Mortify) csatlakozott hozzájuk, a többit olvassátok el a neten bárhol.

Három év szünet után adták ki eme új művet, mellyel visszatértek a gyökerekhez és a nyolcvanas évekhez. Legalábbis black/thrash/death téren. És nem triggerelt a lemez, meg jól pontatlan, ahol az kell, direkt. Hevesen utálja a zenekar a modern technikát, mikor mindent agyonpolíroznak, pontosítanak, de feeling nem marad a zenében. Nos, pontatlanságilag tényleg nem vallanak szégyent, és a hangzás is jó retro, a zene a maga butaságával még akár szórakoztató is lehet, de hát pl. ha berakunk egy korai Slayer lemezt és jól felhangosítjuk, az megdörren (még ha korai módon is) a zene, itt csak d. Az örren lemaradt valahol útközben a nagy retrokergetés közepette.

Retro buzernyákoknak ajánlott, egyébként nullahúsz az egész. Három pontot meg azért kapnak, mert ennyire ótvar gitárhangzást rég hallottam. Egyébként meg nőjön pata a homlokukra.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.