Shock!

november 15.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Swan Christy: A Decent Album

Jaj, Black Lotus a kiadó - már behúzott nyakkal, aggódva lesek a hangfalak felé. A műfaji meghatározás ez: Swan Christy zenei orgiája. Ó. Puttyogva indul a zene, a címet ismételgeti hősünk kétszázszor (Rehearsal Recording), aztán dalra is fakad, már más szöveggel szerencsére.

megjelenés:
2005
kiadó:
Black Lotus / HMP
pontszám:
4 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Lássuk az infót: az ötödik lemeze ennek a kiszámíthatatlan csapatnak és ötödik alkalommal változtatják meg a stílusukat! Ó. Kostas Makris állítólag a legígéretesebb énekes. Na most, az már rossz, ha valaki ígéretes, akkor az még nem jó. Az ígéretes jelzőt akkor illik használni, ha valaki nem annyira borzasztó, talán sok gyakorlással, tanulással lehet belőle még valaki, de tulajdonképpen még szar. Egyébként ahogy hallgatom, nem szar, legalább a hamis hangokat megúsztam, huhh. Elektronikus káoszba visznek. Ó. Mindig is erre vágytam.

Egyébként van, amikor kifejezetten kedvelem az elektronikus zenéket - ha azok érdekesek, izgalmasak, netán hangulatosak. Sajnos ez a lemez túl egysíkú, egy dalon belül túl sok a repetitív rész, unalomig ismételni egy darab alaptémát inkább idegesítő, mint művészi. Szerintem. Aztán biztos van aki erre gerjed. Néha drum'n bass elemeket is raktak a zenébe - nem ment ez még ki a divatból?... De legalább az énekesnek tényleg nincs rossz hangja, ez is valami.

Metalosok messzire kerüljék, mert itt nincs torz gitár, inkább az elektro-ambient arcok zenéje lehet. Nekem ez már túl elvont, nem zenei, hangulattalan.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.