Shock!

július 07.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Swan Christy: A Decent Album

Jaj, Black Lotus a kiadó - már behúzott nyakkal, aggódva lesek a hangfalak felé. A műfaji meghatározás ez: Swan Christy zenei orgiája. Ó. Puttyogva indul a zene, a címet ismételgeti hősünk kétszázszor (Rehearsal Recording), aztán dalra is fakad, már más szöveggel szerencsére.

megjelenés:
2005
kiadó:
Black Lotus / HMP
pontszám:
4 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Lássuk az infót: az ötödik lemeze ennek a kiszámíthatatlan csapatnak és ötödik alkalommal változtatják meg a stílusukat! Ó. Kostas Makris állítólag a legígéretesebb énekes. Na most, az már rossz, ha valaki ígéretes, akkor az még nem jó. Az ígéretes jelzőt akkor illik használni, ha valaki nem annyira borzasztó, talán sok gyakorlással, tanulással lehet belőle még valaki, de tulajdonképpen még szar. Egyébként ahogy hallgatom, nem szar, legalább a hamis hangokat megúsztam, huhh. Elektronikus káoszba visznek. Ó. Mindig is erre vágytam.

Egyébként van, amikor kifejezetten kedvelem az elektronikus zenéket - ha azok érdekesek, izgalmasak, netán hangulatosak. Sajnos ez a lemez túl egysíkú, egy dalon belül túl sok a repetitív rész, unalomig ismételni egy darab alaptémát inkább idegesítő, mint művészi. Szerintem. Aztán biztos van aki erre gerjed. Néha drum'n bass elemeket is raktak a zenébe - nem ment ez még ki a divatból?... De legalább az énekesnek tényleg nincs rossz hangja, ez is valami.

Metalosok messzire kerüljék, mert itt nincs torz gitár, inkább az elektro-ambient arcok zenéje lehet. Nekem ez már túl elvont, nem zenei, hangulattalan.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.