Shock!

augusztus 03.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Suffocation: Despise The Sun

Nem új lemez, csupán újrakiadás. Öt számos EP - ha sejtéseim nem csalnak a csapat már nem létezik (cáfoljatok meg, ha mégis!), és hiába három éves az anyag, még mindig van rá kereslet, ezért dobta piacra újra a Relapse.

megjelenés:
2000 / 1998
kiadó:
Relapse / Record Express
pontszám:
8,5 /10

Szerinted hány pont?
( 3 Szavazat )

Aki ismeri az anyagot, annak nulla újdonságot tudok mondani, aki nem, annak annyit, hogy bikamód megszólaló amerikai death-et játszik a Suffocation (tudjátok, hol tekerős, hol lassulós, gyomros hörgéssel, a szokásos precíz hangszeresekkel), amit jópontként mindenképpen fel lehet vésni a zenekarnak, az, hogy a tipikus death kliséket felhasználva úgy tekerik a témákat, hogy fogós dalok kerekednek ki belőlük.

Na ez az, ami keveseknek sikerül. Általában elintézik azzal az ilyen csapatokat, hogy fantáziátlanok, ez a Suffocationre egyáltalán nem húzható rá, pedig ők sem játszanak eszeveszett újdonságokat, sőt, jelen öt dalból például mások bőséges nagylemeznyit szoktak kihozni. Így utólag megértem miért csak öt dal van jelen CD-n, bőségesen elegendő, iszonyatosan intenzív a zene. Úthenger-death, posztumusz pontszámmal.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.