Shock!

július 15.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slaughter: Back To Reality

Őszintén szólva a csapat egyik gitárosának (Tim Kelly) halála után nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan talpra állnak, ráadásul egy ennyire életerős lemezzel. A promo tasakon nem volt semmi felirat, hogy ismét multimédiás anyagot készítettek a srácok, így kellemes meglepetésként ért a menü bejelentkezése.

megjelenés:
1999
kiadó:
SPV / MusiCDome
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 5 Szavazat )

Egyre magasabb a színvonalú a megvalósítás, szokásos fotók, klipek, dalszövegek, és egyéb érdekesség látható-hallható a korongon, igen igényes összeállításban, rajongóknak igazi csemege. Dicséretes szokás, jó lenne, ha sok zenekar követné a példát, mert ez a jövő útja.

A zene: akit nem idegesít Mark Slaughter egyéni hangfekvésű sivítása, az nagyon könnyen meg fog barátkozni a lendületes, illetve lírikus Slaughter nótákkal. Igazi bulis rock'n roll dalok, napsütés, hosszú haj, bőrszerkó és motorok. Nagyon amerikai muzsika. Már a nyitó Killin Time megadja azt a vidám, nyárias alaphangulatot, amitől rögtön jókedvem kerekedett, és hangosabbra tekertem az erőlködőt. A harmadik Take Me Away még egy óriási rocknóta, melyben egy roppant kellemes gitárszóló nyomul a bgitár mellett. És ez még csak egy szóló a sok közül. Aki bírja a dallamos rockot, az egy percig ne habozzon!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.