Shock!

október 25.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Remorse: Álmatlanság

'96-os keltezésű a kazetta, de úgy érzem, érdemes még ma is bemutatni néhány szóban. A zenei stílus nagyjából olyan, mint a Demonstrációs válogatáson, de az ének mérföldekkel jobb lett. A hangzás is rendben van, még a basszust is kihallani, melynek önálló futamai gyönyörködtetik a fület helyenként.

megjelenés:
1996
kiadó:
szerzői kiadás
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 4 Szavazat )

A felvétel óta történtek tagcserék a csapat soraiban, jelenleg a következő tagokból áll a csapat: Oláh Zsolt: ének/gitár, Kollár József: gitár, István Miklós: basszus, István Péter: dob. Durva témák, dallamokkal vegyítve, + némi bonyolítással: alaposan lesarkítva ilyen a Remorse zenéje. Nagy örömömre a jó öreg thrash szelleme belengi a kazettát. Mai füllel azért akad már rajta egy-két porosabb riff is, ennek ellenére bőven élvezhető és hangosan hallgatandó anyag, főleg a zenészek profizmusa miatt. A gitárszólók kiemelten elnyerték tetszésemet az összes többi apróság, díszítés mellett. Elvégre 10 éve zenélnek, úgy látszik, ragadt rájuk elég sok minden e röpke néhány év alatt.

Legjobban a Hazudok, a Múlt és a Miért c. nóta tetszett, mely utóbbi kettő érdekes módon akár egy Baby Bone szám is lehetne énekdallamilag. A Múlt egyébként egy jó kis groove-os dal, abszolút friss és életteli ma is. Aztán innentől kezdve egyre dallamosabb a zene, visszavettek az agresszióból, ami a minőség javára írandó. Úgy érzem a "B" oldal dalai időállóbbak, mint az első oldal nótái.

A csapat még mindig keresi énekesét, készíti új nótáit, így remélhetőleg nem tűnnek el a nagy magyar süllyesztőben, jó lenne friss felvételt is hallani tőlük.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.