Shock!

január 20.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Onward: Reawaken

Második albumával rukkolt elő a tradicionális, hősies énekkel felvértezett heavy metalban utazó Onward. A csapat gitárosát, Toby Knappot néhány éve szinte gitárhősnek titulálták, hogyha ő előveszi a Fenderét, ott aztán... No, ebből annyi hallatszik, hogy szép klisés dolgokat teljesen ízesen el tud játszani, a gitárszólók egész pofásak, sokat tanult a nyolcvanas évekbeli heavy metal zenekaroktól - azaz lenyúlt -, egyénisége viszont egy szál se.

megjelenés:
2002
kiadó:
Century Media / MusiCDome
pontszám:
4 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Sajnos az énekes sem az igazi, valahogy nem olvad össze a zenével a hangja, illetve semmi nem olvad össze ezen a lemezen, mintha minden hangszer játszaná a saját kis kliséit, aztán csak kialakul abból valami - talán. A sok egyformán lendületes nóta közül egy kicsit emelkedik ki a hard rockos riffel operáló Clockwork Toy, mondhatni itt egy kicsit felébredtem a szundikálásból.

11 rémületesen unalmas dal, ugyanilyen koncepciótlan és rossz borítóval fedve, ez az, amit igényes zenék kedvelőinek nem ajánlok. A mai lemezdömpingben teljesen felesleges pénzkidobás.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.