Shock!

április 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Noise Victim: Power Fail Restart

Talán már idejétmúlt is a kritika, mivel a csapat honlapja helyén egy német nyelvű szöveget találtam, amit ugyan nem értek, de sejtem, hogy azt jelzi, megszűntek létezni. Osztrákok egyébként az istenadták és crossover zenét nyomnak, csak az eléggé elveszi az ember kedvét, ha már az első dal refrénje (ami valami hóttegyszerű kéthangos izé) irgalmatlan hamis. Innentől kezdve akármit csinálhatnak, kevéssé tudják meglágyítani a szívemet.

megjelenés:
2005
kiadó:
szerzői kiadás
pontszám:
2 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

A zene néha a Biohazardra emlékeztet, csak nincs benne annyi erő. Lerágott csont minden riff, alapsikamika, néha picit próbálnak modernebb rap-szerű betéteket alkalmazni és XXI. századibban riffelni, de amíg nincs mögötte biztos hangszertudás, hogy az ilyen tufa témákat úgy meg tudják szólaltatni, hogy az üssön, mint három zuhanó elefánt, addig kár időt fecsérelni rájuk. Ráadásul roppant idegesítő, ha valaki hamisan ordít. Szerencsétlen a negyedik dalban énekelni is próbál, ami még hamisabb. ISZONYATOS! Egy most induló nu metal csapat első próbáján tán már ötletesebb dolgok hangzanak el. Később is énekelnek. Nos, egyre biztosabb, hogy a zenekar azt akarja elérni, ne hallgassam végig a lemezét.

Ez bizony gyenge, kukába vele. Amíg önmagával ennyire igénytelen egy zenekar, addig nincs kegyelem. Nem baj, hogy feloszlottak.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.