Shock!

október 25.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Louis Cypher: Bad Times For Good Gods

A német Louis Cypherről itthon nem sokat hallottunk, pedig az infólapjuk szerint a német rajongók majd megvesznek értük. Mind a háromszáz lelkes. Ezt hívják fényezésnek. Egyébként '97 óta léteznek, akkor még true metal zenekarként tengették napjaikat, aztán nem tudni, minek a hatására, de ma már modernizálták magukat.

megjelenés:
2002
kiadó:
Point Music
pontszám:
3 /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

A riffek feszesebbek - mondjuk nem tudom, mihez képest, mert az első lemezüket nem hallottam, de azért el tudom képzelni -, az ének mondjuk dallamos, de karcosan dallamos. Néha elhajlanak a lightosabb thrash felé, itt az énekes James Hetfieldet utánozza, de valahogy olyan rock'n'rollosan közelítették meg a zenét. Sajnos abból sem a tüzes dolgokat hozták, csak a klisés álmosító részeket. Nem egy világmegváltó zene, inkább a középkategória alja. Még az sem menti őket, hogy a borítót egy magyar tetoválóművész srác csinálta - Oláh Béla -, mert ha szegény srác így tetovál, akkor isten ments, hogy valaki is a tűje alá kerüljön. Továbbá neki köszönhetjük a tagok új neveit, ezeket: Lou Fire Cypher, Don Rocket Cypher, Sex Bollock Cypher, Zak Logan Cypher, Jeff Thunder Cypher. .... hatásszünet... na, mit szóltok?

10 dal plusz egy intro és már készülnek a következő csapásra. Attól mentsen meg minket az ég! Legalább egy valamirevaló dal lenne a lemezen. De nincs. Lehet, hogy jobb lett volna, ha a true metalnal maradnak.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 senti_ent 2015-04-08 12:44
Bezzeg régen képesek voltatok három pontot adni a lemezekre!! Ma már csak a 8-10-es skálát használjátok!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.