Shock!

június 17.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hyperborea: Architecture Of Mind

Nem mondom, hogy a borítóról bogarásztam ki a zenekar nevét, mert onnan bogarászhattam volna még egy ideig. Azt sem mondom, hogy onnan lestem le, hogy mikor adták ki a lemezt, mert az meg nincs feltüntetve az amúgy elég infószegény borítón. Ma a Butchery Music harmadik kiadványához van szerencsém, annyit tudok erről a csapatról, hogy bolgárok, a többit kénytelen vagyok megint levadászni a netről, már ha van angol info róluk egyáltalán.

megjelenés:
2004
kiadó:
Butchery Music
pontszám:
2 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Amúgy a kiadó által eddig hozzánk érkezett cd borítói elég gyatra minőségűek, valami baromi olcsó papírra nyomhatták őket. A hangzásuk is pocsékabbnál-pocsékabb, a Hyperborea is egy átlag alatti magyar demó szintjén szólal meg, mármint amit úgy nyolc éve adtak ki demós zenekarok. Lehet elképzelni, szörnyülködni. Halk, dinamikátlan, aránytalan, csörög, kis otthoni magnóval felvett próbatermi felvételben több élet van, mint ebben. Ehh, az embernek elveszi a kedvét a zenehallgatástól úgy egyáltalán. Amúgy természetesen death metalt játszanak, már amit ebből a vérgyenge megszólalásból ki lehet venni.

Angol infót nem találtam, a kiadó honlapján is csak annyi van, hogy első lemez. Nos, annak is baromi unalmas. Van itt 5-6 perces dal, nem is egy, húzzák a témákat, mint a rétestésztát, de minek. Nem csak a hangzás miatt demós ez a szint, hanem az égvilágon minden miatt. Az meg külön vicces, mikor saját dalukba beleszőnek régi Metallica riffeket, bár lehet csak simán lenyúlták, "tisztelgésként" a régi kedvencek előtt.

Semmi érdekes, semmi említésre méltó nincs a cd-n, csak klisék, klisék és klisék, hervasztóan fertelmes hangzással. Teljesen fölösleges kiadvány.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.