Shock!

július 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

CD kritika tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Herod: For Whom The Gods Would Destroy

Elég eklektikus zenét játszik az amerikai (Buffaloból származó) Herod, mely csapat mintha nem tudná eldönteni, hogy most melyik stílushoz is vonzódjon jobban. Alapvetően ugye ez egy metalcore zenekar, tehát van benne hardcore, dallamos ének és dallamos gitárszólók, üvöltés, nyolcvanas évekbeli metalriffelés, kicsi thrash, és kissé egyforma dalok.

megjelenés:
2004
kiadó:
Lifeforce
pontszám:
5,5 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Pont ez a nagy eklektikusság a zenekar veszte, karakter nélküli a zenéjük, nincs igazi kapaszkodó, az a "hallgatható, de minek" kategória. Pedig egy ilyen énekesért sok hazai zenekar ölni tudna, és valahogy mégsem működik. Nagyítóval kellett keresni valamit, amire picit felkapom a fejem, először ez a negyedik dal végén történt meg, na, ez a szigorúság jól áll a zenekarnak, ebből kellene több.

Korrekt munka, de nem érezném hiányát, ha nem lenne. Több izgalmat ide! Hiába emlegetnek a biográfiában olyan neveket, mint a Metallica, a Megadeth, a Pantera, az Iron Maiden és a Judas Priest. Nem igazán értem, hogy keveredtek ide ezek a nevek, bár lehet, hogy ilyen poszterek voltak a szobájuk falán, na mindegy. Halvány ez még ahhoz, hogy ledöntsön a lábamról.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.