Shock!

február 24.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Destruction: The Antichrist

A nagy visszatérők egyike, a német Destruction - akiket sokan csak a német Slayerként aposztrofálnak -, tavaly az All Hell Breaks Loose-zal próbálták meg a lehetetlent, a rég eltűnt koronát visszahúzkodni a fejükre. Nem sikerült. Hőseink nem adták fel, idén The Antichrist címmel újabb thrash orgiát zúdítottak a nyakunkba.

megjelenés:
2001
kiadó:
Nuclear Blast / HMP
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 3 Szavazat )

Schmier mester karcos hangon üvölti az igét 11 tételen keresztül. Zenéjük mit sem változott, még mindig a Slayer zsengéiből merítkeznek, ügyesen beépítve saját világukba azokat az örökkévaló riffeket. Néha megmosolyogtat az erőfeszítés, amellyel le akarják körözni a nagy öregeket, persze ők sem mai csirkék, a profizmus mindenesetre az ő oldalukon van. Olyan görcsösen talán nem akarják újra megváltani a világot mint tavaly, lazábbak, szellősebbek az új számok, ezáltal jobb és szakítósabb ez a korong. Mit hallok? Galoppozást! A bűnös a Dictators Of Cruelty, még ez is jól áll nekik. Vicces, de a Kengyelfutó Gyalogkakukk jutott eszembe a Destructionról, amikor a farkas dinamittal próbálkozott jobblétre szenderíteni kedvenc kakukkunkat, és durr, mégis a farkas robbant szét kormosra-szálasra.

Na, kiváló aláfestő zene lehetne ezekhez a részekhez a német Destruction! Nem lehet kiemelni egy számot sem a csokorból, egyenletes színvonallal tepernek végig, talán annyit hozzáfűznék, hogy 11 egyforma dal egy kicsit túl sok a jóból... A lemez 2/3-ánál kezdtem bealudni, ólomsúly húzta a Föld középpontja felé szemhéjaimat, viszont a Godfather Of Slander rögtön felébresztett húzós témájával.

Konklúzió: szerencsére a Destruction ma sem akar más lenni, mint amilyen eddig volt, riffelős thrash zenekarként fognak működni a világ végéig!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.