Shock!

június 19.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Bruce Dickinson: Scream For Me Brazil

Mielőtt az aranytorkú metalisten búcsút intene (remélem, nem fog) szólókarrierjének, egy forró hangulatú koncertlemezzel ajándékozta meg a rajongókat. Amennyire a Maiden nem volt sosem az én zeném, Bruce szólóalbumai annál inkább elismerésre késztettek.

megjelenés:
1999
kiadó:
Air / MusiCDome
pontszám:
10 /10

Szerinted hány pont?
( 3 Szavazat )

Nem hiszem, hogy erre az albumra utólagosan kellett volna közönségzajt keverni, olyannyira behallatszik végig az éljenzés, az éneklés a lelkes ováció. Jobbnál jobb nóták sorjáznak a korongon, ki az, akinek a hátán Chemical Wedding-et hallva nem keletkeznek óriási borsószemek?!? Persze főleg az utolsó lemezről szerepelnek dalok a programban, ezért talán még kevésnek is tűnhet a szimpla cédényi zene. Azt már mondanom sem kell, hogy a Tears Of The Dragon mennyire hátborzongató, és néhol a közönség már hangosabb, mint Dickinson!! Mintha egy stadionnyi vokalista kísérné. Eszméletlen. No persze a közönségénekeltetés sem marad el, az egyik legnagyobb kedvencem, a The Tower előtt.

Helyezkedj el kényelmesen, csukd be a szemed, és hallgasd a muzsikát. Garantáltan sajogni fog a szíved, hogy nem lehettél a színpad előtt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.