Shock!

január 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bruce Dickinson: Scream For Me Brazil

Mielőtt az aranytorkú metalisten búcsút intene (remélem, nem fog) szólókarrierjének, egy forró hangulatú koncertlemezzel ajándékozta meg a rajongókat. Amennyire a Maiden nem volt sosem az én zeném, Bruce szólóalbumai annál inkább elismerésre késztettek.

megjelenés:
1999
kiadó:
Air / MusiCDome
pontszám:
10 /10

Szerinted hány pont?
( 3 Szavazat )

Nem hiszem, hogy erre az albumra utólagosan kellett volna közönségzajt keverni, olyannyira behallatszik végig az éljenzés, az éneklés a lelkes ováció. Jobbnál jobb nóták sorjáznak a korongon, ki az, akinek a hátán Chemical Wedding-et hallva nem keletkeznek óriási borsószemek?!? Persze főleg az utolsó lemezről szerepelnek dalok a programban, ezért talán még kevésnek is tűnhet a szimpla cédényi zene. Azt már mondanom sem kell, hogy a Tears Of The Dragon mennyire hátborzongató, és néhol a közönség már hangosabb, mint Dickinson!! Mintha egy stadionnyi vokalista kísérné. Eszméletlen. No persze a közönségénekeltetés sem marad el, az egyik legnagyobb kedvencem, a The Tower előtt.

Helyezkedj el kényelmesen, csukd be a szemed, és hallgasd a muzsikát. Garantáltan sajogni fog a szíved, hogy nem lehettél a színpad előtt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.