Shock!

június 13.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vasárnap Marco Mendoza koncertezik a BackStage Pubban

Az amerikai rockmuzsikus május 19-én, pünkösdvasárnap este lép fel Budapesten, a korábban már számos alkalommal letesztelt BackStage Pub színpadán. Ezúttal angol zenésztársai, Drew Lowe gitáros és Chris Allan dobos társaságában érkezik fővárosunkba.

0516_marcomendoza
Sűrű három hónap elé néz Marco Mendoza, hiszen egészen július végéig úton lesz aktuális triójával, melynek műsorában elhangzanak a 2007 óta megjelent szólólemezek legkedveltebb dalai, de természetesen olyan közönségkedvenc szerzemények is, amiket még más zenekarok kötelékében játszott a kiváló énekes, basszusgitáros vagy csak szimplán a személyes kedvencei közé tartozó rock klasszikusok. Whitesnake, Thin Lizzy, Blue Murder, The Dead Daisies, Ted Nugent, Bill Ward, Journey – csak néhány jól csengő név a változatos, 1989 óta tartó karrierből. Szólóban már kilencedik alkalommal, 2022 ősze után tér vissza Budapestre a kiváló basszusgitáros.

Jegyek elővételben kaphatók a TIXA.HU online rendszerében (5.900 Ft) és a koncertnapján személyesen a helyszínen, 6.900 Ft-os áron. Limitált nyomdai jegyek isrendelhetők/vásárolhatók a LOTS Music e-mail címén illetve a koncert estéjén ahelyszínen. További részletek a koncert Facebook oldalán.
Kapunyitás: 19:00 // Kezdés: 20:00

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.