Shock!

március 03.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új énekesével is bemutatkozik Magyarországon a Kvelertak

2020. március 10-én Budapesten koncertezik a Kvelertak. A zenekar első ízben játszik majd nálunk Ivar Nikolaisen énekessel a fronton.

0722kvelertak

A norvég Kvelertak várhatóan még idén kijön új lemezével, az első albummal, mely már a új énekes Ivar Nikolaisennel készült, tavasszal pedig már útra is kel a csapat, ráadásul turnéjuk során Budapesten is megfordulnak majd, méghozzá március 10-én a Dürer Kertben.

A tavaly nyáron leigazolt Nikolaisen azelőtt olyan zenekarokat erősített, mint a Silver és a The Good, The Bad And The Zugly – a csapat hívei azonban vélhetően mégis a 2010-es debütáló album Blodtørst dalából ismerik leginkább. „Nem is akarhatnánk nála jobb frontembert, és teljesen természetes számunkra, hogy ő foglalja el a trónt”, mondja a zenekar. „Azóta vagyok hatalmas Kvelertak-rajongó, hogy először láttam őket lassan tíz évvel ezelőtt”, teszi hozzá Nikolaisen. „Megtiszteltetés a zenekar tagjának lenni! Nem fogom megpróbálni másolni Erlendet. Erlend egy oroszlán, én pedig csak egy kis patkány vagyok. De ez a patkány dühös, és terjeszti a dögvészt. Készen állok rá, hogy új magasságokba juttassam a gépezetet!”

Részletek a magyar buliról itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.