Shock!

május 24.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szólózenekarával érkezik Budapestre Corey Taylor

Szeptember 15-én jelent meg Corey Taylor második szólóalbuma. A Slipknot és a Stone Sour frontembere Budapesten is fellép a CMF2 turnéja keretében.

0730corey

2020-ban, CMFT címmel jelent meg a Slipknot és a Stone Sour frontembere, Corey Taylor első önálló albuma. A lemez szeptemberben folytatást is kapott CMF2 címmel, és az énekes ismét Jay Ruston producerrel dolgozott a BMG, azon belül is az énekes most alapított saját labelje, a Decibel Cooper Recordings gondozásában megjelent anyagon. „Majdnem minden tekintetben nagyszabásúbb, jobb és keményebb ez a lemez az előzőnél – mondta Corey a Billboardnak az albumról. – A dalok nagyon ott vannak, a zene gigantikus és baromi rizikós húzásokkal raktuk tele. A CMFT megmutatta, honnan jövök, a CMF2 pedig azt tükrözi, hová tartok. Jayjel nagyszerű ötleteink vannak, remek energiák hatják át a közös munkát. Nem félünk megmondani egymásnak, hogy az adott ötlet jó vagy rossz, maximális a bizalom."

Jó hír, hogy pályafutása során első ízben Corey szólóban is fellép Budapesten, a Live Nation szervezésében, június 5-én. A koncert helyszíne a Barba Negra Red Stage lesz. A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu, www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül kaphatók, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.